Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Καλοκαιρία τέλος: Με βροχές το τελευταίο 15ημερο του Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Αγριεύει ο καιρός από Δευτέρα, έρχονται βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές

Ριζική αλλαγή του καιρού αναμένεται από την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου με την καλοκαιρία να τίθεται σε παύση τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Η μετεωρολόγος της ΕΡΤ, Νικολέτα Ζιακοπούλου, στην πρόγνωσή της κάνει λόγο για ένα σχετικά ήπιο καιρικά Σαββατοκύριακο με τοπικού χαρακτήρα βροχές, ενώ η Δευτέρα αναμένεται να κάνει ποδαρικό με βροχές σε όλη τη χώρα.

Περιορισμένες θα είναι οι βροχές το Σαββατοκύριακο και αρκετά ενισχυμένοι οι άνεμοι, σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, ειδικά από την Κυριακή και μετά, με ενδείξεις για ιδιαίτερα βροχερό καιρό τη νέα εβδομάδα.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο περιμένουμε λίγες βροχές στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο με αρκετό ήλιο στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι δυτικοί έως 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει στα δυτικά τους 26 βαθμούς, έως 28 με 30 στα υπόλοιπα.

Στην Αττική περιμένουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι δυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 30 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη είναι πιθανές μπόρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι δυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 27 βαθμούς.

Την Κυριακή περιμένουμε λίγες βροχές και πάλι στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, με ήλιο στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι έως 6 μποφόρ, η θερμοκρασία θα πέσει λίγο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ