Ελάτε στην παρέα μας

Ελλάδα

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Αυτοί οι πολιτικοί βρίσκονται στην Μητρόπολη

Δημοσιεύθηκε

στις

Από το πρωί της Δευτέρας στη Μητρόπολη για το «ύστατο χαίρε» στον τέως βασιλιά βρέθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

Στο παρεκκλήσι του Αγίου Ελευθερίου – δίπλα από τη Μητρόπολη Αθηνών – έφτασε λίγο πριν τις 10:00 της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Υπό τις επευφημίες εκατοντάδων πολιτών – κάποιοι από τους οποίους κρατούν ελληνικές σημαίες, λάβαρα και φωτογραφίες – ο Αντώνης Σαμαράς συνοδευόμενος από τη σύζυγό του προσκύνησε τη σορό του τέως βασιλιά, κίνηση άλλωστε την οποία είχε προαναγγείλει από την Κυριακή μέσω του περιβάλλοντός του.

Μαζί με τον πρώην πρωθυπουργό στη Μητρόπολη βρέθηκαν κι οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, αλλά και ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρης Βαρτζόπουλος.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη θέα του Αντώνη Σαμαρά, κάποιοι ξεκίνησαν να ψέλνουν τον εθνικό ύμνο και να φωνάζουν συνθήματα «Ελλάς, Ελλάς, Αντώνης Σαμαράς».

Νωρίτερα στη Μητρόπολη βρέθηκε και η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, που είναι βαφτισιμιά του τέως βασιλιά, ενώ φορό τιμής απέτισαν ακόμη ο Γιώργος Κουμουτσάκος και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

5780753

Ακόμη στη Μητρόπολη βρέθηκε ο Νίκος Νικολόπουλους, πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ