Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κολωνός: Στην ανακρίτρια σήμερα 3 από τους βιαστές της 12χρονης – Ο άνθρωπος “κλειδί” στον οίκο ανοχής

Δημοσιεύθηκε

στις

Στα δικαστήρια για να απολογηθούν οδηγούνται σήμερα οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα της ανακρίτριας ως εμπλεκόμενοι στην υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Οι κατηγορούμενοι για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας προκειμένου να αναπτύξουν τις θέσεις τους έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους αποδίδεται. Οι άνδρες ταυτοποιήθηκαν ως «πελάτες» του Μίχου οι οποίοι πλήρωσαν για να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά το παιδί στα αυτοκίνητά τους κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια.

Ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων συνελήφθη την Παρασκευή, είναι 33 ετών και φέρεται να είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, 36 ετών, είναι εργαζόμενος σε νοσηλευτικό ίδρυμα του Δημοσίου από το οποίο απομακρύνθηκε μετά την σύλληψή του, και έπεσε στα χέρια των αρχών το Σάββατο. Ο τρίτος κατηγορούμενος, που συνελήφθη την Κυριακή, είναι 34 ετών. Και οι τρεις εντοπίστηκαν μέσω των διαδικτυακών αποτυπωμάτων τους .

Οι τρεις κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις αρχές μετά την σύλληψη και την προφυλάκιση του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία και του Γιάννη Σοφιανίδη που κρίθηκε προφυλακιστέος την ίδια μέρα με τον 53χρονο για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, αλλά και μετά την σύλληψη της μητέρας του παιδιού.

 

Ο ρόλος του οίκου ανοχής

Κομβικό ρόλο για τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης προστασίας ανηλίκων έχει ο οίκος ανοχής, που όπως αποκάλυψε η 12χρονη, την οδηγούσε εκεί ο Ηλίας Μίχος –πιθανότατα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες- και την εξέδιδε.

Στο πλαίσιο αυτό ερευνάται αν πίσω από την εκπόρνευση του παιδιού κρύβεται οργανωμένο κύκλωμα.

Πρόκειται για τον οίκο ανοχής στον οποίο στις 12 Οκτωβρίου πραγματοποίησαν «έφοδο» οι αστυνομικοί, κατά την διάρκεια της οποίας προχώρησαν στη σύλληψη τριών εκδιδόμενων γυναικών και ακόμα μία εργαζόμενη που δεν είχαν τα απαιτούμενα έγγραφα για να εργαστούν.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στον εντοπισμό του ανθρώπου που υποδεχόταν τον 53χρονο φερόμενο μαστροπό και βιαστή της 12χρονης, με τον οποίο φαίνεται να είχε έρθει σε συνεννόηση, για τα «ραντεβού» που κλείνονταν και κατέληγαν στον βιασμό της.

Η 12χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες,  περιέγραψε το συγκεκριμένο άτομο , το οποίο χαρακτηρίζεται «κλειδί» στην υπόθεση, ως έναν νέο άνδρα γύρω στα 30-40 και μάλιστα τον είχε ακούσει να λέει στον Μίχο πως  «θα μπλέξουμε», λόγω της ηλικίας της.

 

[Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και iefimerida.gr]

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ