Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μάθιου Πέρι: Τα πρώτα στοιχεία από τις έρευνες για την αιτία του θανάτου του

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο αγαπημένος ηθοποιός της κωμικής σειράς «Τα Φιλαράκια», Μάθιου Πέρι, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο σε ηλικία 54 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη το Χόλυγουντ και τους fans του.

Το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την Κυριακή την πρώτη του αναφορά για τον Μάθιου Πέρι, ο οποίος πέθανε το Σάββατο σε ηλικία 54 ετών.

Ο Πέρι στις 28 Οκτωβρίου βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται μέσα σε ένα υδρομασάζ στο σπίτι του στο Λος Άντζελες γύρω στις 4 το απόγευμα (τοπική ώρα), είπαν πηγές επιβολής του νόμου στους Los Angeles Times.

Την Κυριακή, η ιατροδικαστική υπηρεσία ενημέρωσε διαδικτυακά το αρχείο της, λέγοντας ότι η αιτία θανάτου είχε «αναβληθεί». Αυτό συνήθως σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία, αλλά ο εξεταστής χρειάζεται περισσότερο χρόνο και πρόσθετη έρευνα για τον θάνατο, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η αιτία θανάτου της οποία είχε αναβληθεί τον περασμένο Ιανουάριο και μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις ο γιατρός αξιολόγησε ξανά την περίπτωση και προσδιόρισε την αιτία θανάτου.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε επίσης ως αιτία θανάτου «άλλες σημαντικές καταστάσεις». Ο τόπος θανάτου του Πέρι αναφέρθηκε ως η κατοικία του. Η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή.

Σύμφωνα με το People στα αποτελέσματα της αυτοψίας του Πέρι εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ