Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μάθιου Πέρι: Το διαζύγιο των γονιών του, ο έρωτας με την Άνιστον και τα εννέα… δάχτυλα – Οι άγνωστες πτυχές της ζωής του τηλεοπτικού “Τσάντλερ”

Δημοσιεύθηκε

στις

Παγκόσμιο πένθος έφερε ο θάνατος του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, του γνωστού «Τσάντλερ» από τη δημοφιλή σειρά «Τα Φιλαράκια», μόλις στα 54 του χρόνια.

Στη μικρή και μεγάλη οθόνη έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να γελούν. Όμως ο αγαπημένος ηθοποιός έδινε χρόνια μάχη για να αποτοξινωθεί από τα αναλγητικά και από το αλκοόλ, κάτι που είχε περιγράψει μεταξύ άλλων στην στην αυτοβιογραφία του «Friends, Lovers, And The Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε τον περασμένο Νοέμβριο.

Το xtypos.gr ρίχνει μια ματιά στη ζωή του αξέχαστου “Τσάντλερ” και αποκαλύπτει ενδιαφέρουσες πτυχές της που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα.

 

Είχε μόνο 9 δάχτυλα

Παράξενο αλλά αληθινό.  Όταν ήταν ακόμη παιδί, κατά λάθος το δεξί του χέρι κόλλησε σε πόρτα αυτοκινήτου, χάνοντας έτσι την τρίτη φάλαγγα του μεσαίου δακτύλου.

 

Οι γονείς του είναι χωρισμένοι

Υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ της ιδιωτικής ζωής του Matthew Perry και της ιστορίας πίσω από τον Chandler Bing. Στην τηλεοπτική σειρά, ο χαρακτήρας που υποδύθηκε ο ηθοποιός έλαβε είδηση ​​για το χωρισμό των γονιών του ως παιδί κατά τη διάρκεια του δείπνου των Ευχαριστιών – μια ανάμνηση που επανερχόταν συχνά σε διάφορα επεισόδια με μια νότα πάντα χιουμοριστική αλλά και μελαγχολική για τον ηθοποιό. Ωστόσο, οι γονείς του Matthew Perry χώρισαν λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

 

Ήταν ερωτευμένος με την Άνιστον

Ο Perry είχε αποκαλύψει ότι είχε ερωτευτεί την Jennifer Aniston από τη στιγμή που πρωτογνωρίστηκαν – δύο χρόνια πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του Friends – και ο θαυμασμός του για εκείνη συνεχίστηκε όσο συμπρωταγωνιστούσαν μαζί. «Υπήρχε τόσο σοβαρή αδιαφορία από μέρους της που το τελείωσα», έχει γράψει περιπαικτικά ο Perry. «Νομίζω ότι όλοι μάλλον το κατάλαβαν. Δεν είπα ποτέ τίποτα. Και το έκρυψα. Αλλά μετά παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ και είπα, «Δεν νομίζω ότι έχω την ευκαιρία εδώ».

 

Παραχώρησε τη βίλα του ώστε να βοηθήσει ανθρώπους με προβλήματα εθισμού

Ο Μάθιου Πέρι έλεγε πάντα ότι οι κοντινοί του άνθρωποι τον βοήθησαν να ξεπεράσει τα προβλήματα εθισμού του. Για το λόγο αυτό, το 2013, μετέτρεψε τη βίλα του στο Μαλιμπού σε μια χαλαρή κατοικία που περιβάλλεται από πράσινο και καθαρό αέρα για να βοηθήσει ανθρώπους με παρόμοιο παρελθόν με το δικό του.

 

Χρησιμοποίησε ένα περιοδικό ώστε να “εκδικηθεί” έναν καθηγητή του

Στην αρχή της επιτυχίας του, εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού People. Έστειλε ένα αντίγραφο στον πρώην δάσκαλό του, Dr.Web, ο οποίος του είχε πει ότι δεν θα πετύχαινε ποτέ μια επιτυχημένη καριέρα λόγω του υπερβολικά “παιχνιδιάρικου” τρόπου του.

 

Ήταν πολύ καλός τενίστας

Γνωρίζουμε τον Matthew Perry ως δημοφιλή ηθοποιό, αλλά η αρχική του κλίση ήταν το τένις. Έπαιξε πολύ το άθλημα ως παιδί και μάλιστα έγινε κορυφαίος παίκτης στην κατηγορία junior.

 

Οι συγγραφείς των Friends του επέτρεπαν να συνδράμει στο σενάριο

Ένα γεγονός που δεν προκαλεί έκπληξη είναι ότι ο κωμικός ιδιοφυΐας έγραψε και παρήγαγε πολλά επεισόδια του Friends και συνέχισε να δημιουργεί και να πρωταγωνιστεί στη δική του κωμική σειρά, Mr. Sunshine. Στην πραγματικότητα, από τα έξι βασικά μέλη του καστ, ο Πέρι ήταν ο μόνος που επιτρεπόταν να καθίσει με τους σεναριογράφους.

 

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ