Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Μαρούσι: Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή έξω από το νυχτερινό κέντρο – Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες

Δημοσιεύθηκε

στις

Από τη συμπλοκή στο Μαρούσι ένας 23χρονος έπεσε νεκρός από μαχαιριά και δύο άλλοι είναι τραυματίες.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα η αιτία πίσω από τη αιματηρή συμπλοκή, που οδήγησε στον θάνατο ενός 23χρονου και τον τραυματισμό δύο ακόμα ατόμων, ενός 23χρονου και ενός 26χρονου.

Οι δυο τραυματίες μέχρι στιγμής δεν έχουν δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στους αστυνομικούς, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που συμμετείχαν στην συμπλοκή.

Πώς έγινε η αιματηρή συμπλοκή στο Μαρούσι

Αυτό που είναι γνωστό ως τώρα είναι ότι λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα δύο ομάδες ατόμων διαπληκτίστηκαν έξω από νυχτερινό κέντρο στην οδό Κηφισίας στο Μαρούσι. Πληροφορίες αναφέρουν ότι όλα ξεκίνησαν μέσα στο κλαμπ όταν διαπληκτίστηκαν δύο άτομα για ένα μπουφάν. Ο ένας έφυγε και επέστρεψε μετά με τον 23χρονο, ο οποίος δεν φαίνεται να ήταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο.

Το 23χρονο θύμα έβγαλε όπλο αλλά αυτό έπαθε εμπλοκή και δεν μπόρεσε να πυροβολήσει.

Στη συνέχεια πάνω στη συμπλοκή δέχθηκε μια θανάσιμη μαχαιριά στο λαιμό ενώ τραυματίστηκαν επίσης με μαχαίρι ένας 26χρονος στην κοιλιά και ένας 23χρονος στην ωμοπλάτη.

Το θύμ ασύμφωνα με πληροφορίες είχε απασχολήσει τις αρχές για υποθέσεις νακρωτικών, κλοπών και ληστειών, αναφέρουν οι πληροφορίες.

Κατά τις έρευνες στο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν ένα φυσίγγιο και ένα όπλο, που εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ για έλεγχο. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ