Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μεσολόγγι: Εντείνεται η αγωνία για τον 31χρονο που αγνοείται – Συνεχίζονται για 11η μέρα οι έρευνες

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνεχίζονται για 11η μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη που αγνοείται από το Μεσολόγγι.

Πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ σκυλιά, drones και δύτες συνεχίζουν να χτενίζουν περιοχές όπου θεωρούν ότι μπορεί να εντοπιστεί.

Οι έρευνες επικεντρώνονται από το παλαιό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου μέχρι και τον κάμπο του Ευηνοχωρίου όπου εκεί εντοπίστηκαν τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του αγνοούμενου Μπάμπη.

Ειδικά εκπαιδευμένοι δύτες βούτηξαν το Σάββατο (13/1) στη λιμνοθάλασσα, και σε σημεία που δεν μπορούν να προσεγγίσουν οι δυνάμεις διάσωσης προκειμένου να εντοπίσουν ίχνη. Η περιοχή θεωρείται δύσκολη καθώς ανεξάρτητα με τις καιρικές συνθήκες, είναι όλο βούρκος και θολώνει πολύ.

Οι Αρχές εστιάζουν τις έρευνες τους και σε τρίτο πρόσωπο το οποίο είχε επαφή με τον κρεοπώλη, γεγονός το οποίο προκύπτει από τα ψηφιακά ίχνη του 50χρονου. O κρεοπώλης βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει πέσει σε αντιφάσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως στα ερωτήματα που του απευθύνουν οι αστυνομικοί, προβάλλει «αστείες» δικαιολογίες.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, ο 31χρονος ζητούσε πίσω 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

Η οικογένεια του Μπάμπη υποστηρίζει ότι ο 31χρονος έχει πέσει θύμα δολοφονικής επίθεσης, με τον πατέρα και την αδερφή του να κάνουν λόγο για άτομα που γνωρίζουν τι έχει γίνει και κρατούν το στόμα τους κλειστό.

 

 

[φωτογραφία αρχείου]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ