Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Μυστήριο γύρω από τη σορό που βρέθηκε “φορώντας” βαρίδι στο πόδι στον Σχινιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Εν εξελίξει βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για να διαπιστώσουν τι συνέβη στον άνδρα η σορός του οποίου εντοπίστηκε σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα.

Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη και, όπως παρατήρησαν οι λιμενικοί, υπήρχε δεμένο ένα βαρίδι 10 κιλών στο αριστερό πόδι του άνδρα.
Μάλιστα, η σορός ήταν περίπου 20 μέρες στο νερό ενώ δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα. Πρόκειται για ανοιχτόχρωμο άνδρα ηλικίας περίπου 40-45 ετών, με χαρακτηριστικό τατουάζ.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής (02/06), όταν ένας πολίτης ειδοποίησε τις Αρχές. Κινητοποιήθηκε άμεσα το Λιμενικό και ο άνδρας, περίπου 40-45 ετών, ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τι εξετάζεται

Το γεγονός αυτό στρέφει τους έμπειρους αξιωματικούς του τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ προς την κατεύθυνση ενός αγρίου εγκλήματος, ωστόσο ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ραφήνας για την ύπαρξη μίας σορού άνδρα, σε απόσταση 100-150 μέτρα από την ακτή, στη θαλάσσια περιοχή του Σχοινιά Μαραθώνα.

Η σορός ανασύρθηκε από δύτη και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών ΣΩΤΗΡΙΑ. Πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 40-45 ετών, ο οποίος είχε στο πόδι του δεμένο με σχοινί έναν δίσκο άρσης βαρών 10 κιλών.

Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ