Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Παππάς για Κασσελάκη: «Ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου»

Δημοσιεύθηκε

στις

Τη στήριξη του στον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος στον β’ γύρω των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Νίκος Παππάς.

Οι δυο τους είχαν πριν λίγη ώρα συνάντηση στη Βουλή.

Μετά τη συνάντησή τους πριν λίγο στη Βουλή, ο Νίκος Παππάς σε δήλωσή του ανέφερε: «Είχαμε πολύ σοβαρή συζητηση για το μέλλον της παράταξης. Το περιεχόμενο της συζήτησης μας θα το δείτε στην κοινή δήλωσή μας η οποία θα σε λίγο. Ενώπιον του δημοκρατικού κόσμου, στη βάση της συζήτησης, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του την Κυριακή».

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς στον πρώτο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για την ηγεσία του κομμάτος είχε συγκεντρώσει το 8,68% των ψήφων (12.787 ψήφους).

Τη στήριξή τους στον Στέφανο Κασσελάκη έχουν εκφράσει πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσα τους ο Γιώργος Τσίπρας, οι βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Πέτρος Παππάς, η Δώρα Αυγέρη και φυσικά ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Υπερ της υποψηφιότητάς του έχουν ταχθεί, επίσης, η Χαρά Καφαντάρη, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Θάνος Μωραϊτης, η Ραλλία Χρηστίδου και μια ομάδα «πασοκογενών» στελεχών του κόμματος.

 

 

 

[φωτογραφία: INTIME/ newsit.gr]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ