ΚΕΔΕ
Παρατείνεται έως 1η Σεπτεμβρίου η προθεσμία για την μεταφορά των αποθεμάτων των Δήμων στην ΤτΕ

Μετά από τα επίμονα αιτήματα και την ισχυρή πίεση που άσκησε η ΚΕΔΕ, παρατείνεται, με απόφαση του Αν. υπουργού Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη, έως την 1η Σεπτεμβρίου 2019 η προθεσμία για την υποχρεωτική μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων των Δήμων και του συνόλου των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης, στον ειδικό λογαριασμό της Τραπέζης της Ελλάδος και η υποχρεωτική κατάθεση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ) στο ειδικό λογαριασμό.
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΚΕΔΕ ο Πρόεδρος της Ένωσης Γ. Πατούλης σχολιάζοντας την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, τη χαρακτήρισε θετική, επισημαίνοντας ότι η ολιγόμηνη παράταση δίνει «οξυγόνο» στους Δήμους.
Ωστόσο όπως υπογράμμισε, πρόκειται για μία απόφαση που αποτελεί θεσμικό ατόπημα με στόχο την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και υπογράμμισε πως η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να προχωρήσει στην κατάργηση των επίμαχων διατάξεων και των, σε εκτέλεση αυτών, υπουργικών αποφάσεων.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024