Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Πού περνούν τον Δεκαπενταύγουστο οι πολιτικοί αρχηγοί

Δημοσιεύθηκε

στις

ΗΚοίμηση της Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης και στην Ελλάδα γιορτάζεται από τη μία άκρη ως την άλλη με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ευλάβεια.

Η Κοίμηση της Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης και στην Ελλάδα γιορτάζεται από τη μία άκρη ως την άλλη με ιδιαίτερη λαμπρότητα και ευλάβεια. Στη Λέσβο βρίσκεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου για την γιορτή του Δεκαπενταύγουστου. Χθες παρέστη στον πανηγυρικό εσπερινό στην εκκλησία της Παναγίας της Γλυκοφιλούσας στην Πέτρα της βόρειας Λέσβου, σήμερα βρίσκεται στην Αγιάσσο.

Στα Χανιά, βρίσκεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Θα παρακολουθήσει τη λειτουργία στην εκκλησία του Ευαγγελισμού στο χωριό Στέρνες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Πεντέλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί κάλυψη από τηλεοπτικά συνεργεία, φωτογράφους και ΜΜΕ, καθώς η μονή επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραστεί στη θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στο Μασταμπά του Ηρακλείου Κρήτης.

Ο πρόεδρος της Νίκης Δημήτρης Νατσιός θα παρακολουθήσει τη λειτουργία και τη λιτάνευση στην Παναγία Σουμελά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ