Κεντρικό Θέμα
Πώς διαμορφώνονται τα τιμολόγια ρεύματος για τον Μάρτιο
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2023/02/w21-74629DEHLOGARIASMOS2022.jpg)
Στα ίδια ή ελαφρώς χαμηλότερα επίπεδα σε σχέση με το Φεβρουάριο διαμορφώνονται τα τιμολόγια ρεύματος για το Μάρτιο από την πλειονότητα των προμηθευτών.
Τα τιμολόγια του Μαρτίου αντικατοπτρίζουν τη σημαντική μείωση των διεθνών τιμών του φυσικού αερίου τις τελευταίες εβδομάδες (αλλά και αβεβαιότητα ως προς την διατήρηση του τρέχοντος επιπέδου τιμών) σε συνδυασμό με την άνοδο του κόστους δικαιωμάτων εκπομπής ρύπων.
Το τελικό κόστος για τους καταναλωτές παραμένει σε κάθε περίπτωση τους τελευταίους μήνες στα 15-16 λεπτά ανά κιλοβατώρα καθώς οι κρατικές επιδοτήσεις που ακολουθούν (αναμένεται η ανακοίνωση τους για το μήνα Μάρτιο) διαμορφώνονται στο επίπεδο που απαιτείται προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος για τους πελάτες του μεγαλύτερου προμηθευτή που είναι η ΔΕΗ.
Αναλυτικότερα οι χρεώσεις για τον Μάρτιο είναι:
ΔΕΗ: Για κατανάλωση έως 500 κιλοβατώρες, 19,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 19,9 το Φεβρουάριο). Για υψηλότερη κατανάλωση, 20,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 21,1). Νυχτερινό τιμολόγιο: 15,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 15,8).
Protergia: χωρίς έκπτωση συνέπειας 24,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα, με έκπτωση συνέπειας 18,8 λεπτά ανά κιλοβατώρα (αμετάβλητα).
Ήρων Protect: 24,6 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 24,9 το Φεβρουάριο).
Elpedison : 23 λεπτά ανά κιλοβατώρα ημερήσια χρέωση και 22,33 λεπτά το νυχτερινό (από 19,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα και 18,83 αντίστοιχα το Φεβρουάριο).
NRG: 19,9 λεπτά ανά κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας (από 22,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα το Φεβρουάριο).
Watt&Volt: αμετάβλητο στα 24,5 λεπτά ανά κιλοβατώρα.
Φυσικό Αέριο Ελλάδος: 24,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα χωρίς έκπτωση συνέπειας (από 25,1) και 18,5 με έκπτωση (από 18,8).
Zenith: 19,4 λεπτά ανά κιλοβατώρα (από 19,49) για μηνιαία κατανάλωση έως 270 κιλοβατώρες, και 20,4 (από 20,49) για την υπερβάλλουσα.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ειδήσεις1 μήνα ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας