Ελάτε στην παρέα μας

Εργασία

ΣΤΑΣΥ: «Πράσινο φως» από το ΥΠΟΙΚ για τις συλλογικές συμβάσεις 2600 εργαζομένων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ηανάρτηση του Σπύρου Ρεβύθη για τις ΣΣ των εργαζομένων στην ΣΤΑΣΥ.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. της ΣΤΑ.ΣΥ (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ), Σπύρος Ρεβύθης, ανακοίνωσε ότι το Υπουργείο Οικονομικών απέστειλε σήμερα την τελική έγκριση για την συλλογική σύμβαση των 2600 εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Συνάδελφοι σήμερα ενημερωθήκαμε από την διοίκηση ότι ήρθε η τελική έγκριση για την συλλογική σύμβαση των 2600 εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ από το υπουργείο οικονομικών.
Αυτό, έχει ως θετική συνέπεια το ότι, ξεκινούν άμεσα να καταβάλονται τα ΠΑΝΤΑ όπως έχουν συμφωνηθεί.

Για αυτή τη σύμβαση κάποιοι δούλεψαν πολύ, ενώ κάποιοι άλλοι έκαναν μόνο αντιπολίτευση, πέταγαν πέτρες από τον καναπέ κι έβγαζαν άναρθρες κραυγές στοχοποιώντας «εμμονικά» και άδικα ανθρώπους, με πολλές αισχρές βρισιές στο διαδύκτιο.

Όπως και να έχει είμαι ικανοποιημένος που σαν πρόεδρος του αντιπροσωπευτικού σωματείου της ΣΤΑΣΥ, υπέγραψα πριν την λήξη της θητείας, την 5η κατά σειρά συλλογική σύμβαση εργασίας.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε…. όπως κάνουμε πάντα και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για καλύτερες εργασιακές μέρες.

Ευχαριστώ από καρδιάς, τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια, για την δύναμη και το κουράγιο που μου έδωσαν σε όλα τα δύσκολα, στα δικαστήρια και στις ύβρις που αντιμετώπισα και ήταν πάντα δίπλα μου!!!

Συνεχίζουμε δυναμικά με έργα ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ….!!!!»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ