Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στους 7 οι νεκροί από την κακοκαιρία «Daniel» – Αγωνία στη Λάρισα από τον φουσκωμένο Πηνειό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ώρες αγωνίας ζουν κάτοικοι περιοχών της Λάρισας καθώς βλέπουν τα νερά από τον «φουσκωμένο» Πηνειό να καλύπτουν ολοένα και μεγαλύτερα τμήματα της πρωτεύουσας της Θεσσαλίας.

Από νερά έχει κατακλυστεί ηγέφυρα του Πηνειού, η οποία βρίσκεται 3 χιλιόμετρα μετά το Κουτσόχερο, στην εθνική οδό Λάρισας – Ιωαννίνων, καθώς η στάθμη του Πηνειού έχει ανέβει τόσο που έχει περάσει τη γέφυρα και τα νερά ρέουν ορμητικά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η Αστυνομία έχει κλείσει τον δρόμο και έχει διακόψει την κυκλοφορία στη γέφυρα, ενώ λίγη ώρα πριν βρίσκονταν εκεί οχήματα του στρατού με βάρκες και ερπυστριοφόρα προκειμένου να προσεγγίσουν χωριά που είναι αποκλεισμένα με εγκλωβισμένους κατοίκους, χωρίς να τους επιτραπεί η είσοδος γιατί είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή η κατάσταση και η στατικότητα της γέφυρας.

Κατά συνέπεια αυτή τη στιγμή έχουν παγώσει και οι επιχειρήσεις διάσωσης και απεγκλωβισμού στην περιοχή και μπορούν μόνο από αέρος.

Στο μεταξύ ένας επιχειρηματίας του Βόλου εντοπίστηκε νεκρός σήμερα (8/9) το πρωί στις 11:00 στην παραλία Ίσαλος. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία της περιοχής.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, ο άτυχος άνδρας έφυγε χθες στις 11.00 το βράδυ από το σπίτι του στο παραλιακό μέτωπο της πόλης για να πάει σε κοντινό σιντριβάνι να γεμίσει έναν κουβά νερό, καθώς το δίκτυο ύδρευσης στον Βόλο έχει καταστραφεί από την κακοκαιρία.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ