Κεντρικό Θέμα
Σύλληψη για εμπρησμό στον Αυλώνα: Αρνείται την κατηγορία ο 45χρονος, «έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικής φύσης»

Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου του Κωνσταντίνου Γώγου, ο 45χρονος έχει ψυχιατρικό πρόβλημα, ενώ εδώ και χρόνια δεν έχει την δικηγορική ιδιότητα και ασχολείται με αγροτικές εργασίες.
Η δήλωση του κ. Γώγου είναι η εξής:
«Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή αρνείται την κατηγορία. Έχει σοβαρό πρόβλημα ψυχιατρικής φύσης και χρήζει άμεσης θεραπείας.
Είναι δραματικό να παρουσιάζεται μία ψευδή εικόνα για την προσωπική και επαγγελματική του κατάσταση.
Δεν έχει τη δικηγορική ιδιότητα εδώ και δεκαετία και δεν έχει απασχολήσει ποτέ την δικαιοσύνη. Είναι ένας φιλήσυχος επαγγελματίας που ασχολείται με αγροτικές εργασίες.
Δε θα αποτελέσει ο εντολέας μου το εξιλαστήριο θύμα για να καλυφθεί διά της συλλήψεώς του η ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού για δασοπυρόσβεση».
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ