Connect with us

Κεντρικό Θέμα

Τρίτη θητεία για τον Κώστα Πελετίδη στην Πάτρα

Published

on

Αλλαγή σκυτάλης στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης προκύπτει από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ενώ στα ίδια χέρια παραμένει ο Δήμος Πατρέων.

Στον τρίτο μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ο νυν δήμαρχος Κώστας Πελετίδης εξασφάλισε τρίτη θητεία καθώς στο 75% των εκλογικών τμημάτων λαμβάνει το 56,86% ενώ ο αντίπαλός του Κωνσταντίνος Σβόλης το 43,14%.

Αλλαγή σκυτάλης στους Δήμους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης προκύπτει από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, ενώ στα ίδια χέρια παραμένει ο Δήμος Πατρέων.

Στον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας ο Χάρης Δούκας προηγείται με 55,94% του σημερινού δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη που λαμβάνει το 44,06% των ψήφων, με την ενσωμάτωση πάνω από το 80%.

Στη συμπρωτεύουσα ο Στέλιος Αγγελούδης έχει μεγάλο προβάδισμα με 67,22% έναντι του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα που λαμβάνει ποσοστό 32,78%, με καταμετρημένο το 75% των ψήφων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ