Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Αεροπρόσκοποι εν δράσει

Δημοσιεύθηκε

στις


Για τέταρτη χρονιά το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, προσκοπικές δραστηριότητες στην λίμνη του Άλσους. Προσκεκλημένοι ήταν παιδιά του Δήμου αλλά και παιδιά από γειτονικές συνοικίες, άλλα με τους γονείς τους και άλλα με τους φίλους τους. Συνολικά τριακόσια άτομα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν έντονες στιγμές συμμετέχοντας σε προσκοπικές δραστηριότητες που μεταξύ άλλον ήταν τοξοβολία Flying Fox, Γέφιλα Μαίμου και άλλα.
Με αυτόν το τρόπο οι Πρόσκοποι δίνουν την ευκαιρία σε παιδιά του τόπου τους να ζήσουν στιγμές ξεγνοιασιάς, έντονης δραστηριότητας αλλά και ευγενής άμιλλας, που λίγοι συνομήλικοί τους έχουν την τύχη να ζήσουν.
Το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας πραγματοποιεί συγκεντρώσεις κάθε Κυριακή από της 11:00 έως της 13:30. Ακόμα μπορείτε να ενημερωθήτε και από το site του Συστήματος στο: www.aeroproskopoinf.gr

Εκδήλωση την Τρίτη

Οι Αεροπρόσκοποι διοργανώνουν την καθιερωμένη εκδήλωση barbeque, για την οικονομική ενίσχυση του συστήματος, την Τρίτη 28 Οκτωβρίου μετά την παρέλαση στην Εστία (Γρ. Ξενοπούλου και Δεκελείας-γήπεδο μπάσκετ).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ