Ελάτε στην παρέα μας

Ζωγράφου

Διανομή ροδάκινων στο Δήμο Ζωγράφου

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Δήμος Ζωγράφου σε συνεργασία με την Οργάνωση Παραγωγών ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, πραγματοποίησε δωρεάν διανομή ροδακίνων στο χώρο του BADMINTON στου Γουδή, σε ευπαθείς ομάδες δικαιούχων των κοινωνικών δομών του Δήμου (ωφελούμενοι Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ζωγράφου, ωφελούμενοι του Δικτύου Αλληλεγγύης Ζωγράφου, δομές αλληλεγγύης της Εκκλησίας, Κ.Α.Π.Η, Παιδικοί Σταθμοί, Κ.Η.Φ.Η).
Η Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Τίνα Καφατσάκη, ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν εθελοντικά (εργαζόμενους, εθελοντές Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ζωγράφου, εθελοντές Δικτύου Αλληλεγγύης Ζωγράφου) και συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση του προγράμματος αυτού.
“Στόχος της δημοτικής αρχής είναι  να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία μας στην ιδέα της συλλογικότητας και της ομαδικότητας, μέσα από δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς, προκειμένου ν’ αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που γεννιούνται καθημερινά λόγω της οικονομικής κρίσης και μαστίζουν ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό συμπολιτών μας” σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ