Κοινωνία
Εγκαινιάστηκε η υπηρεσία του Τοπικού Αστυνομικού στο Καπανδρίτι

Σε μία σεμνή τελετή έγιναν στο Καπανδρίτι τα εγκαίνια του γραφείου που θα στεγάσει την υπηρεσία του Τοπικού Αστυνομικού στο Δημοτικό κτίριο στην πλατεία «Κυριαζή» στο Καπανδρίτι.
Μετά τον αγιασμό έγιναν τα εγκαίνια του γραφείου που σε πρώτη φάση θα λειτουργήσει πρωινές ώρες, ενώ όπως είπε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης ο απώτερος μεγάλος στόχος είναι η αύξηση των ωρών λειτουργίας και στη συνέχεια η πλήρης λειτουργία Αστυνομικού Τμήματος.
Ο δήμαρχος Ωρωπού παρουσία του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστου Τρομπούκη, του αντιδημάρχου Καπανδριτίου Μιχάλη Ντάση, των αντιδημάρχων Γιάννη Δήμα, Παναγιώτη Κιούση, Γιώργου Παπαγιάννη, Ανδρέα Γαζβινιάν, των δημοτικών συμβούλων Σπύρου Καυκόπουλου, Μιχάλη Τόλια, του προέδρου του ΝΠΔΔ Άγγελου Καλύβα, των τοπικών συμβούλων της προέδρου της Δημοτικής Ενότητας Μαρίας Ντάση, των τοπικών συμβούλων Γιώργου Ντόστη, Κώστα Σωτήρχου, Θωμά Μακροδημήτρη, του προέδρου της ΕΣΠΑΑΚΑ Σπύρου Γιακουβή, εκπροσώπων συλλόγων και φορέων και κατοίκων του Καπανδριτίου, ευχαρίστησε την ηγεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και της ΕΛ.ΑΣ, τον βουλευτή Βασίλη Οικονόμου που έκανε την πρόταση και όλους όσοι βοήθησαν για το άνοιγμα της υπηρεσίας.
Τόνισε επίσης πως εκτός από τη φιλοξενία της υπηρεσίας του Τοπικού Αστυνομικού ο Δήμος θα παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια ώστε να ενισχυθεί η αστυνομική παρουσία και συνεπώς το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
Ο υποστράτηγος στο επιτελικό γραφείο του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Εμμανουήλ Δουρβετάκης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Γιασημάκη για την προσφορά του στη δημιουργία της νέας υπηρεσίας, ενώ ο Ταξίαρχος Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Αττικής Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος απένειμε πλακέτα στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρόεδρο του συλλόγου συνταξιούχων αστυνομικών Χρήστο Τρομπούκη.


«Κάναμε το πρώτο βήμα για την πλήρη επαναφορά του Αστυνομικού Τμήματος Καλάμου. Ο Δήμος Ωρωπού έχει αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης και δεν θα σταματήσουμε να το φωνάζουμε και να διεκδικούμε όλο και περισσότερες υπηρεσίες ασφαλείας για τους πολίτες», δήλωσε ο δήμαρχος Ωρωπού Γιώργος Γιασημάκης, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν τόσο ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστος Τρομπούκης, όσο και ο αντιδήμαρχος Πολυδενδρίου Μιχάλης Ντάσης.
«Ευχαριστούμε τον Δήμο Ωρωπού και τον δήμαρχο για την υποστήριξη και την άψογη συνεργασία. Κάναμε όλοι μεγάλες προσπάθειες και θα συνεχίσουμε προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός Α/Τ ώστε να ενισχύσουμε το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών που είναι προτεραιότητα μας και στόχος της υπηρεσίας μας», είπε ο Ταξίαρχος Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Ασφαλείας της υποδιεύθυνσης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Φυλαχτάκης, ο υποδιευθυντής τροχαίας του Β τμήματος αυτοκινητοδρόμων Αττικής Νίκος Δέδες, ο διοικητής του Α/Τ Ωρωπού Αστυνόμος Α΄ Κωνσταντίνος Μακρής, ο διοικητής του Τ/Α Καλάμου Αλέξανδρος Ξαρχουλάκος και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Continue Reading
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024