Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εκπρόσωποι Συλλόγων Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση στην Π. Ε. Ανατολικής Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Θανάσης Αυγερινός υποδέχτηκε τους εκπροσώπους 3 Συλλόγων Γονέων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση της Ανατολικής Αττικής, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας στην Παλλήνη για ανταλλαγή ευχών και συζήτηση επί των θεμάτων που τους απασχολούν.

Παραδόθηκαν συνολικά 187 πακέτα για το προσωπικό των τριών Συλλόγων και τους φιλοξενούμενους τους. Στις συναντήσεις τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των εξής Συλλόγων :
1. Το Σύλλογο γονέων για την υποστηριζόμενη διαβίωση ατόμων με νοητική υστέρηση «Το ΠΕΤΑΓΜΑ» όπου λειτουργούν 3 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, με εξατομικευμένα προγράμματα υποστήριξης των φιλοξενούμενων.

2. Το Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» – Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Νοητικά Υστερούντων Ατόμων – που διαθέτει δυναμικότητα για 52 άτομα με βαριά νοητική υστέρηση.

3. Το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Ατόμων “S.O.S.” όπου λειτουργούν 4 Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης καθώς και Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας.

 

 

Ο κ. Αυγερινός ανέφερε στη δήλωσή του : «Βρισκόμαστε σε μια εποχή που όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να δείξουμε το ανθρώπινο πρόσωπο μας και να παρέχουμε στήριξη σε όσους το χρειάζονται με κάθε δυνατό τρόπο.”

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ