Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

“Η πόλη των παιδιών και των παιχνιδιών” (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με πλήθος κόσμου και κυρίως μικρά παιδιά, φωτίστηκε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού, έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο Άγιος Βασίλης, οι καλικάντζαροι, τα παιδιά της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου, αλλά και όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί, σηματοδότησαν την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων. Την εκδήλωση προλόγισε ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, προτρέποντας όλους, να προσφέρουν απλόχερα τα δώρα της αγάπης και της καλοσύνης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να κάνουν την έννοια της προσφοράς, πράξη της καθημερινότητάς τους. «Τα φετινά Χριστούγεννα o Δήμος μας  γίνεται η πόλη των παιδιών, η πόλη των παιχνιδιών και της μουσικής», ανέφερε ο Δήμαρχος και κάλεσε όλους να γίνουν παιδιά, να διασκεδάσουν και να νιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Επόμενες εκδηλώσεις

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00

Ελάτε να ξεφαντώσουμε στον εξωτερικό χώρο του Δημαρχείου (Περικλέους 55) και στην πλατεία Ελευθερίας στη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου (Εθνικής Αμύνης), με φουσκωτά, Face και Body Painting, ξωτικά, μπάσκετ, ποδόσφαιρο  και άλλα παιχνίδια για όλα τα παιδιά.
Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00
Street party στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού με πολλή μουσική και με τη συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού “Join Radio” και την Παιδική Χορωδία του Δήμου μας (Περικλέους 56).
Τρίτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00
Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τη μικτή χορωδία «Μουσικά Ηχοχρώματα».
Αμφιθέατρο «Μ. Θεοδωράκης», Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, Περικλέους 55
Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00
• Η Παιδική Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Χολαργού μαζί με το ensemble “12+” & τα φωνητικά σύνολα του σύγχρονου τμήματος θα μας μεταδώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού (Περικλέους 56).
• Ο Άγιος Βασίλης και τα ξωτικά υποδέχονται τα παιδιά στο Εμπορικό Κέντρο Χολαργού TRILITHON,  με πολλά παιχνίδια, μουσική και κατασκευές (πλατεία Δημοκρατία).

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ