Διονύσου
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο δήμος Διονύσου
![](https://www.xtypos.gr/wp-content/uploads/2021/02/dionysos_2.jpg)
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε από την Πολιτική Προστασία ο δήμος Διονύσου, εξαιτία της κακοκαιρίας «Μήδεια».
Πιο συγκεκριμένα με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κηρύσσεται σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ο Δήμος Διονύσου της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από έντονα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές χιονοπτώσεις) που εκδηλώθηκαν στις 15-02-2021 στην παραπάνω περιοχή.
Η εν λόγω κήρυξη θα ισχύει από την ημερομηνία έναρξης της εκδήλωσης των φαινομένων και για ένα (1) μήνα, ήτοι έως και 15 Μαρτίου 2021.
Συνδρομή από ΓΕΕΘΑ
Έπειτα από σύσκεψη στη Γενική Γραμματεία Πολιτικης Προστασίας, το Γενικό Επιτελείο Εθνικης Άμυνας διαθέτει άμεσα έναν μεγάλο ισοπεδωτή κι έναν φορτωτή για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κακοκαιρίας στην περιοχή του Διονύσου.
Εκτός από τα μεγάλα στρατιωτικά οχήματα, το ΓΕΕΘΑ αποστέλλει άμεσα 10 ομάδες στρατιωτικών -η κάθε μία από τις οποίες θα αποτελείται από 4-5 άτομα- οι οποίοι θα έχουν αλυσοπρίονα και θα κόβουν τα δεκάδες σπασμένα δέντρα ώστε να επιταχυνθεί η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα5 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας4 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Κ.Δ.Α.Π. Υμηττού: Ξεκίνησαν οι εγγραφές με Voucher μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ για το σχολικό έτος 2024 – 2025
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Ποια καταστήματα και σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου
-
Ανακοινώσεις7 μήνες ago
Το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Λαμπέτεια 2024» στον Δήμο Μάνδρας – Ειδυλλίας