Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφή αλλοδαπών

Δημοσιεύθηκε

στις


Ακόμα μία κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη μέσω ειδικής πτήσης charter και προορισμούς την Αλβανία και τη Γεωργία, με τη συμμετοχή τεσσάρων Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Ειδικότερα, η διοργάνωση της επιχείρησης έγινε από την Ισπανία με τη συμμετοχή αποστολών από την Ελλάδα, τη Γαλλία και τη Σουηδία. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με αεροδρόμιο επιβίβασης το αεροδρόμιο της Μαδρίτης, όπου επιβιβάστηκαν όλες οι αποστολές και συνολικά επέστρεψαν στη χώρα τους 28 πολίτες Αλβανίας και 28 πολίτες Γεωργίας.
Συγκεκριμένα, από την Ελλάδα επεστράφησαν 4 αλλοδαποί πολίτες Γεωργίας σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής για παράνομη είσοδο, από την Ισπανία επεστράφησαν 11 πολίτες Αλβανίας και 14 πολίτες Γεωργίας, από τη Γαλλία 5 πολίτες Γεωργίας, ενώ από τη Σουηδία επεστράφησαν 17 πολίτες Αλβανίας και 5 πολίτες Γεωργίας. Η κοινή Ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής αλλοδαπών καλύφθηκε οικονομικά και υλοποιήθηκε με συντονιστή τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό FRONTEX .

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ