Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Κοπή πίτας του συλλόγου Θεσσαλών Φυλής “Ρήγας Φερραίος”

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε κλίμα αισιοδοξίας, με πολλές ευχές και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας του συλλόγου Θεσσαλών Φυλής “Ρήγας Φερραίος”, την Κυριακή 11/2 στη στέγη του πολιτιστικού συλλόγου, παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων.

Ο νέος πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Ντάφος, αφού καλωσόρισε τον κόσμο και τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, ευχήθηκε σε όλους τη νέα χρονιά να κατακτήσουν τους στόχους τους και υπογράμμισε πως το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προετοιμάζει ήδη το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και των δράσεων του συλλόγου.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος με την παρουσία σας εδώ και ελπίζω φέτος να μας δοθούν ευκαιρίες για περισσότερες συναντήσεις. Σας θέλουμε όλους συνοδοιπόρους αλλά και τη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής το Δήμαρχο μας Χρήστο Παππού για την πραγματοποίηση του ομορφότερου στόχου των Θεσσαλών που είναι η κατασκευή της στέγης του συλλόγου” είπε ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία και τη βοήθεια που απέστειλε ο σύλλογος με τη συνδρομή του Δήμου Φυλής στους πλημμυροπαθής.

18

Το Δήμαρχο Φυλής Χρήστο Παππού εκπροσώπησε στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Αντωνόπουλος ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή και εποικοδομητική χρονιά με υγεία.

Στην εκδήλωση παρέστησαν και ευχήθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ελένη Λιάκου, Γιώργος Αβράμης, Χρυσούλα Κουράση, Σταύρος Κατσίλας και Νίκος Χατζητρακόσιας που είναι και αντιπρόεδρος του συλλόγου Θεσσαλών, οι Αναπληρωτές Δημάρχου Μηνάς Ζέρβας και Μιχάλης Καλογερόπουλος, οι Τοπικοί Σύμβουλοι Κώστας Ρίζος, Νίκος Δανικέλης και Βαγγέλης Τσεβάς, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος του Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου π. Μηνάς Αλεξιάδης ενώ η εκδήλωση έκλεισε με τα παιδιά του μικρού χορευτικού που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ