Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οι δράσεις των Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις


Εβδομάδα έντονης δράσης για το Σύλλογο Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής «Ο Μέγας Αλέξανδρος» η εβδομάδα που διανύουμε. Τρίτη πρωί, αντιπροσωπεία του Προεδρείου του συλλόγου θα συναντηθεί με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας – Νέας Φιλαδέλφειας και Ηρακλείου κ. Γαβριήλ για να τον συγχαρεί για την εκλογή του, να γνωριστεί μαζί του και να παρουσιάσει τη δράση του Συλλόγου Μακεδόνων. Την ερχόμενη Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου ο Σύλλογος Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής «Ο Μέγας Αλέξανδρος» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του σε μια δράση αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.
Από τις 10.00 το πρωί εώς τις 2.00 το μεσημέρι, έξω από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου (στο πρώτο υπόγειο του Δημαρχείου – Στ. Καραγιώργη 2 και Μαρίνου Αντύπα), μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας (λάδι, γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, ντοματοχυμό, ζάχαρη κ.λπ) για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους άπορους συνδημότες μας.
Ο καθένας από εμάς ας συμβάλλει, από το υστέρημά του, με ότι μπορεί να προσφέρει. Όλοι μαζί μπορούμε ν’ αντιμετωπίσουμε την κρίση και να σταθούμε δίπλα στο συνάνθρωπό μας. Είμαστε βέβαιοι πως θ’ ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και θα τιμήσετε με την παρουσία σας τη δράση και την ύπαρξη του συλλόγου.

Με εκτίμηση
                                                   
Ο                                                                         Ο
Πρόεδρος                                                    Γενικός  Γραμματέας
Iωάννης Μήτσιος                                            Γεώργιος  Ζυγογιώργος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ