Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οι Πρόσκοποι Περισσού μπήκαν με αισοδοξία στη νέα χρονιά (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού.   Όλα τα μέλη του Συστήματος, πλήθος γονέων, εκπρόσωποι από την Δημοτική αρχή και Συλλόγους, τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη αίθουσα εκδηλώσεων του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Ιωνίας. Την πίτα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Χρυσόστομος της Ενορίας της Αγίας Αναστασίας.

Τη Δημοτική αρχή εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος κ. Ηρακλής Γκότσης, η κα Όλγα Κατημερτζή – Αντιδήμαρχος Παιδείας και ο κ. Φώτης Τσομπάνογλου – Αντιδήμαρχος Οικονομικών και παλιός Πρόσκοπος καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου. Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων εκπροσώπησαν οι κ.κ. Αναστάσης Λόζος – Βοηθός Περιφερειακός Έφορος Ανατολικής Αττικής. Παρευρέθησαν, ακόμη, εκπρόσωπος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Ν.Ιωνίας, Βαθμορόφοι από το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Ν.Ιωνίας, 2ο Κηφισιάς, 3ο Κηφισιάς, 1ο Ψυχικού μεταξύ άλλων.

Λυκόπουλα (παιδιά ηλικίας 7-11), Πρόσκοποι (παιδιά ηλικίας 11-15), Ανιχνευτές (έφηβοι ηλικίας 15-18) και Ενήλικα στελέχη ψυχαγώγησαν τους καλεσμένους μέσα από πρωτότυπα μίνι σατιρικά θεατρικά με θέμα το «εκλογές 2015». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι Αριστούχοι Πρόσκοποι και οι ενεργοί Βαθμοφόροι του Συστήματος, έγινε η παρουσίαση των δράσεων εξωτερικού χώρου που πραγματοποιήθηκαν το του 2014, ο απολογισμός έτος από τον Αρχηγό Συστήματος και παρουσιάστηκε ο νέος στόχος των Προσκόπων Περισσού: “περισσότερες πράξεις, λιγότερα λόγια” το 2015. Τέλος το «Βραβείο Κώστας Χρηστίδης» δώθηκε στον επί 10ετίας ΑΣ των Προσκόπων Περισσού κύριο Σταμάτη Μπούχλα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ