Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής στηρίζει τους αμάχους της Ουκρανίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα διατεθούν στον άμαχο πληθυσμό των εμπόλεμων περιοχών της Ουκρανίας με την ευχή σύντομα να υπάρξει κατάπαυση του πυρός και να επανέλθει η Ειρήνη.

Όσοι Ηρακλειώτες επιθυμούν να προσφέρουν κάποια από τα αναγκαία είδη μπορούν να το κάνουν την Τρίτη 8 Μαρτίου από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην είσοδο του δημαρχιακού μεγάρου επί της οδού Μαρίνου Αντύπα.

Συγκεντρώνονται κουβέρτες, υπνόσακοι, είδη ατομικής υγιεινής, παιδικές τροφές – γάλατα και φαρμακευτικό υλικό όπως: αιμοστατικά, αλοιφές εγκαυμάτων, αντιϊσταμινικά φάρμακα, αντιπυρετικά, αντισηπτικά, γάζες, αντιφλεγμονώδη, επιστρώματα, ισοθερμικές κουβέρτες, λευκοπλάστ, παυσίπονα, σύριγγες με βελόνες, φλεβοκαθετήρες.

Η δράση γίνεται στο πλαίσιο του Όλοι Μαζί Μπορούμε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τους δήμους Αθηναίων, Αμαρουσίου, Γλυφάδας, Κηφισιάς, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου – Χολαργού, Φιλοθέης – Ψυχικού.

 

 
Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ