Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ο «Μεγάλος Αδελφός» στον Παιδικό Σταθμό

Δημοσιεύθηκε

στις


Για Λειτουργία κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και καταγραφής στον 5ο Βρεφονηπιακό  Σταθμό του Δήμου Νέας Ιωνίας κάνει λόγο η εκπρόσωπος των εργαζομένων κα Θεοδώρα Σταμάτη με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ, κ. Καλογερόπουλο.
Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
“Στον 5ο βρεφονηπιακό σταθμό υπάρχουν κάμερες  παρακολούθησης ( στην είσοδο, στην αυλή , στη βεράντα του 3ου ορόφου, στους διαδρόμους) και λειτουργεί εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο  καταγραφικό μηχάνημα.                                                                                                                             Το 2008 είχε γίνει μια προφορική παρέμβαση του σωματείου των εργαζομένων στην τότε διοίκηση  , με αίτημα να σταματήσει να λειτουργεί το σύστημα, οπότε  έκλεισε η οθόνη της τηλεόρασης που λειτουργούσε στο γραφείο της προϊσταμένης και ήταν συνδεδεμένη με το σύστημα. Τότε πιστέψαμε όλοι ότι σταμάτησε η λειτουργία του συστήματος  και γιατί όχι άλλωστε, αφού  κανείς δεν έδινε μια λογική εξήγηση για το σκοπό που εξυπηρετούσε η λειτουργία αυτή. Πρόσφατα διαπιστώσαμε  ότι το  καταγραφικό μηχάνημα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.
Είμαστε  κάθετα αντίθετοι  με τα φαινόμενα  ΄΄Μεγάλου Αδερφού’’ ειδικά  στους  χώρους εργασίας και μάλιστα χωρίς να είναι  ενημερωμένοι οι άνθρωποι που ζουν και κινούνται μέσα σε αυτούς.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ξηλωθούν  οι κάμερες από τους χώρους του παιδικού σταθμού,  να τεθεί εκτός λειτουργίας   και να αποσυρθεί   το καταγραφικό μηχάνημα από τον παιδικό σταθμό”.
                                                            

 

Ο «Μεγάλος Αδελφός» στον Παιδικό Σταθμό

Για Λειτουργία κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και καταγραφής στον 5ο Βρεφονηπιακό  Σταθμό του Δήμου Νέας Ιωνίας κάνει λόγο η εκπρόσωπος των εργαζομένων κα Θεοδώρα Σταμάτη με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του ΚΕΒΡΕΦΟ, κ. Καλογερόπουλο.

Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:

“Στον 5ο βρεφονηπιακό σταθμό υπάρχουν κάμερες  παρακολούθησης ( στην είσοδο, στην αυλή , στη βεράντα του 3ου ορόφου, στους διαδρόμους) και λειτουργεί εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο  καταγραφικό μηχάνημα.                                                                                                                             Το 2008 είχε γίνει μια προφορική παρέμβαση του σωματείου των εργαζομένων στην τότε διοίκηση  , με αίτημα να σταματήσει να λειτουργεί το σύστημα, οπότε  έκλεισε η οθόνη της τηλεόρασης που λειτουργούσε στο γραφείο της προϊσταμένης και ήταν συνδεδεμένη με το σύστημα. Τότε πιστέψαμε όλοι ότι σταμάτησε η λειτουργία του συστήματος  και γιατί όχι άλλωστε, αφού  κανείς δεν έδινε μια λογική εξήγηση για το σκοπό που εξυπηρετούσε η λειτουργία αυτή. Πρόσφατα διαπιστώσαμε  ότι το  καταγραφικό μηχάνημα συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά.

Είμαστε  κάθετα αντίθετοι  με τα φαινόμενα  ΄΄Μεγάλου Αδερφού’’ ειδικά  στους  χώρους εργασίας και μάλιστα χωρίς να είναι  ενημερωμένοι οι άνθρωποι που ζουν και κινούνται μέσα σε αυτούς.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να ξηλωθούν  οι κάμερες από τους χώρους του παιδικού σταθμού,  να τεθεί εκτός λειτουργίας   και να αποσυρθεί   το καταγραφικό μηχάνημα από τον παιδικό σταθμό”.

                                                                                                                                                                                                                           

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ