Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Παιδικά χαμόγελα στην κοπή πίτας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα, με ευχές για δημιουργία και νέες εκπαιδευτικές αναζητήσεις και κατακτήσεις το 2022, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου μαζί με τα παιδιά, τους γονείς και τους καθηγητές τους.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον χώρο που στεγάζει τις δραστηριότητες του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Ομίλου, η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, καλωσορίζοντας τα παιδιά και τους λοιπούς παρισταμένους, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι το διαβατήριο για νέους μεγαλύτερους, ακόμα πιο δημιουργικούς δρόμους για το ΚΔΑΠ του Ομίλου, με τη σταδιακή αποκλιμάκωση της πανδημίας.

 

 

Στο μήνυμά της, η Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, ανέφερε:
«Το 2022 εύχομαι μαζί με το αγαθό της υγείας για όλους, να ενδυναμώσει στα παιδιά μας τη δίψα τους για μάθηση, για νέους δρόμους δημιουργικής απασχόλησης που θα τα οδηγήσει στη γνώση, στην υγιή επαφή με την τεχνολογία και την επιστήμη, προσφέροντάς τους οφέλη και εφόδια στη διαδικασία της κοινωνικοποίησης και της μαθησιακής τους εξέλιξης. Ας προσφέρει σε όλους μας την ελευθερία που έχουμε στερηθεί τα τελευταία δύο χρόνια και πολλές νέες ευκαιρίες για δράση, δημιουργία και πρόοδο μέσα από την απελευθερωτική δύναμη της γνώσης, της παιδείας και των αξιών που αυτή εμπεριέχει με στόχο την υγιή ανάπτυξη των παιδιών μας. Η διεύρυνση της “αγκαλιάς” του ΚΔΑΠ του Ομίλου και η περαιτέρω επένδυση σε εκπαιδευτικά προγράμματα και δραστηριότητες αποτελούν προτεραιότητά μας για τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους στον Όμιλο. Καλή νέα, φωτισμένη και δημιουργική χρονιά. Και τη νέα χρονιά όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά!».

 

 

Στην τυχερή μαθήτρια που κέρδισε το φλουρί, η Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, προσέφερε ένα tablet, και σε όλα τα υπόλοιπα παιδιά εκπαιδευτικό παιχνίδι γνώσεων.

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Πατέρας Διονύσιος Νίκας, εφημέριος του Ι.Ν. Παναγίας Βλαχερνών Αμαρουσίου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ