Κηφισιάς, Ερυθραίας, Εκάλης
Παράδοση επιταγής και προϊόντων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Η Κηφισιά έτρεξε για καλό σκοπό στο Kifisia City Run και μέρος των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από τις εγγραφές των πολιτών που συμμετείχαν, δόθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Σε μια λιτή εκδήλωση στο χώρο του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας”, οι εκπρόσωποι του Δήμου Κηφισιάς και γνωστής αθλητικής εταιρίας που συνδιοργάνωσαν τους αγώνες δρόμου παρέδωσαν στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, μέρος των εσόδων της επιτυχημένης διοργάνωσης. «Τέτοιες εκδηλώσεις που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την αλληλεγγύη είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζουμε την κοινωνική συνοχή», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” κ. Σταύρος Ζαπάντης. «Ελπίζουμε η επιτυχημένη αυτή διοργάνωση να γίνει θεσμός για την πόλη μας» επεσήμαναν από την πλευρά τους ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού “Δημήτριος Βικέλας” κ. Αχιλλέας Κουρέπης και ο Sports Marketing manager της PUMA κ. Γιάννης Σούμπασης.
Την επιταγή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέλαβαν οι Πρόεδροι της Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου και της ΜΚΟ Φάρος, κ. Απόστολος Κασιούρας και κ. Απόστολος Φορλίδας αντίστοιχα, οι οποίοι μίλησαν για τις αυξανόμενες ανάγκες και απαιτήσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς πάνω από 680 άτομα περιμένουν βοήθεια στις κοινωνικές δομές του Δήμου. Παράλληλα ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για την προσφορά.
Στα πλαίσια της συμφωνίας για την διοργάνωση του αγώνα, η αθλητική εταιρία προσέφερε αθλητικά είδη όπως μπλουζάκια, παπούτσια και φόρμες για τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα6 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας5 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ανακοινώσεις3 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ