Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Οι νέοι στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Δημοσιεύθηκε

στις


Πάνω από 600 κιλά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, τα οποία μάζεψαν σε σχετική τους δράση από προσφορές απλών πολιτών, παρέδωσαν οι Νέοι του Δήμου Ηρακλείου Αττικής στο δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο. Αυτά τα αγαθά, μαζί με τις υπόλοιπες προσφορές, θα μοιραστούν σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες της πόλης πριν τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων (διανομή 17 έως και 19 Δεκεμβρίου).
Θυμίζουμε, οι Νέοι του Δήμου βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα έξω από σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου συγκεντρώνοντας τις προσφορές των Ηρακλειωτών, μαζεύοντας, εν τέλει, περί τους 1,5 τόνους προϊόντων.
Τα τρόφιμα αυτά μοιράστηκαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Κυπριανού (Αγία Τριάδα), το Κοσμέτειο Ίδρυμα Κωνσταντινοπολιτών και, φυσικά, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.
Στην παράδοση του Κοινωνικού Παντοπωλείου βρέθηκαν ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος , ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Γιώργος Οικονομίδης, και ο πρόεδρος της ΚΕΑΕΔΗΑ, Γιάννης Φίλανδρος. Ο κ. Μπάμπαλος, αφού ευχαρίστησε τους Νέους για την πρωτοβουλία αλληλεγγύης, τόνισε τη σημασία της κοινωνικής προσφοράς: «Σε αυτή τη δύσκολη εποχή ακόμα και ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια, μπορεί να κάνει τη διαφορά σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, ειδικά την περίοδο των εορτών, που κανείς δεν πρέπει να νιώθει αποκλεισμένος», δήλωσε ο δήμαρχος.
Οι Νέοι του Δήμου υποσχέθηκαν ότι οι δράσεις τους θα συνεχιστούν, σύντομα δε θα δώσουν και πάλι ραντεβού με τους πολίτες.

Διαβάστε επίσης:

Οι νέοι του Ηρακλείου στο πλευρό των συμπολιτών τους (photo)

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ