Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Πρώτη συνεδρίαση για την Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με κοπή βασιλόπιτας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την κοπή της βασιλόπιτας για το 2024 εγκαινίασε η Επιτροπή Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τη λειτουργία της. Η Πρόεδρος της Επιτροπής Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, στη πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής, παρόντος του Δημάρχου Μάρκου Ψυχάλη, είχε την τύχη με το μέρος της καθώς κέρδισε το φλουρί.

Με την ευκαιρία της πρώτης συνεδρίασης της Επιτροπής, η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε:

«Εύχομαι το 2024 να είναι μια χρονιά γεμάτη με πολιτιστικά δρώμενα, με δράσεις και συνεργασίες μέσα από τις οποίες ο Δήμος μας θα ανακτήσει την πολιτιστική του εξωστρέφεια και δυναμική. Μια δυναμική που θα στηριχθεί σε μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους του Δήμου μας, κάθε ηλικίας, μέσα από τις δημιουργικές διεξόδους και δυνατότητες που θα έχουν στη διάθεση τους. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε στο πλευρό μας τον Δήμαρχο Μάριο Ψυχάλη, τον οποίον και με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου για τη συγκεκριμένη θέση ευθύνης».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ