Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζει την σκληρή στάση στη ΓΑΔΑ – «Κροκοδείλια δάκρυα από τον Μάνο Δασκαλάκη» – Αύριο η απολογία της

Δημοσιεύθηκε

στις

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου το πρωί της Κυριακής, μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, μία ημέρα πριν απολογηθεί στην ανακρίτρια για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, μέσω της χορήγησης κεταμίνης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον Μάνο Δασκαλάκη, σύζυγό της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, απαντώντας στις δηλώσεις που έκανε σχετικά με την υπόθεση, κάνοντας λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα» του πατέρα των τριών κοριτσιών ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα στηρίξει την κατηγορεία εναντίον της συζύγου του.

Όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου «θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”».

Η στάση του Μάνου Δασκαλάκη έχει αλλάξει από την ημέρα που συνελήφθη η Ρούλα Πισπιρίγκου, με τον ίδιο να δηλώνει -δακρυσμένος- σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη, από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δύο μου παιδιά».

Αύριο, Δευτέρα 4 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθεί, στην πρώτη φορά που θα μιλήσει και θα δώσει τη δική της εκδοχή για τα όσα έχουν συμβεί με τη Τζωρτζίνα

Η 33χρονη, μέσω των δικηγόρων της, τονίζει ότι δεν αποδέχεται την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση που της αποδίδεται.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ