Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Σεπόλια: Συλλήψεων συνέχεια με νέα εντάλματα – Οι καταθέσεις της 12χρονης «οδηγούν» σε νέες αποκαλύψεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν τις επόμενες ώρες και ημέρες, ύστερα από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της 12χρονης στις καταθέσεις της.

Η υπόθεση στα Σεπόλια συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και τα εντάλματα σύλληψης να βγαίνουν το ένα μετά το άλλο.

Νέα δεδομένα έχει δημιουργήσει η επιβεβαίωση πως ο 53χρονος Ηλίας Μίχος οδηγούσε την ανήλικη σε οίκο ανοχής, όπου -ύστερα από δική του εντολή- τη βίαζαν πέντε άνδρες σε διάστημα μισής ώρας.

Με βάση αυτή τη φρικιαστική αποκάλυψη, οι αστυνομικοί ερευνούν και προς άλλες κατευθύνσεις, εκτός από τις τηλεφωνικές και διαδικτυακές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί.

Ψάχνουν λοιπόν να βρουν και άλλους τυχόν τρόπους με τους οποίους κλείνονταν τα «ραντεβού» με τους υποψήφιους «πελάτες».

Αν οι αρχές ανακαλύψουν οτι υπήρχαν και άλλοι τρόποι, τότε αυτό θα σημαίνει οτι η ανήλικη κοπέλα θα έχει βιαστεί τουλάχιστον από περισσότερους από 15 άντρες. Η νέα κατάθεση του κοριτσιού προκαλεί σοκ, καθώς περιέγραψε στους αστυνομικούς το διώροφο κτίριο όπου βρισκόταν ο οίκος ανοχής, αλλά και πρόσωπα.

Επίσης, υποστήριξε ότι ο 53χρονος πωλούσε φωτογραφίες της έναντι 25 ευρώ, ενώ ανέφερε πως στον οίκο ανοχής ερχόταν σε επαφή με τον 53χρονο και αφού τη βίαζε, στο δωμάτιο έμπαιναν άλλοι άνδρες.

Στο μεταξύ, η 12χρονη ήταν κατηγορηματική για την μητέρα της, λέγοντας ότι δεν ήξερε τίποτα όταν ρωτήθηκε ενώ για τα εμβάσματα που βρέθηκαν στον λογαριασμό της 37χρονης μητέρας της η ανήλικη εξήγησε πως για όλα την καθοδηγούσε ο 53χρονος.

Όσον αφορά στους μέχρι στιγμής συλληφθέντες, όλοι τους ακολουθούν τη γραμμή της άρνησης των κατηγοριών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ