Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στην εθελοντική αιμοδοσία στην Πεύκη βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη

Δημοσιεύθηκε

στις

H ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης & Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων κα Μαρίνα Πατούλη – Σταυράκη, ενίσχυσε τις προσπάθειες της εθελοντικής αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στην Πεύκη τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης.

Η κα Πατούλη μαζί με τα μέλη και τους φίλους του Ομίλου της UNESCO Β. Π. που προσήλθαν στο χώρο της εθελοντικής αιμοδοσίας, συμμετείχαν ενεργά στη διαδικασία της αιμοδοσίας ενισχύοντας έμπρακτα τις ανάγκες της Τράπεζα Αίματος του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Στη συνέχεια, η ίδια συνεχάρη τη Διευθύντρια Τρίτης Ηλικίας και ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κα Άννα Γαϊτανίδου, τους εργαζόμενους του πολυϊατρείου αλλά και τους εθελοντές αιμοδότες.

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι: «Σε μία χώρα στην οποία οι ανάγκες σε αίμα είναι τεράστιες, η εθελοντική αιμοδοσία αποκτά ουσιαστικό νόημα για την κοινωνία. Η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η αγάπη προς τον συνάνθρωπο βρίσκουν ως έννοιες το πραγματικό τους περιεχόμενο, όταν μετουσιώνονται σε πράξεις ειλικρινούς προσφοράς.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ