Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Στη γειτονιά των Αγγέλων η Νίτσα Μεσογίτου

Δημοσιεύθηκε

στις


Πιο φτωχός είναι ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών “Κωστάκης Μεσογίτης” καθώς έφυγε από τη ζωή η Νίτσα Μεσογίτου μητέρα του αδικοχαμένου Κώστα Μεσογίτη πρόεδρος και ψυχή του δραστήριου Συνδέσμου. Ο Σύνδεσμος δημιουργήθηκε το 1990 με έδρα στη Μεταμόρφωση έπειτα από το θάνατο του 13χρονου Κώστα που έγινε ο πρώτιος δωρητής όλων των οργάνων σώματος στην Ελλάδα. Ο Σύνδεσμος έχει τιμηθεί κατ’ επανάληψη από διάφορους φορείς, με κορυφαίες διακρίσεις τις βραβεύσεις του από τη Βουλή των Ελλήνων, το Υπουργείο Υγείας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την Κίνηση Πολιτών για μια Ανοιχτή Κοινωνία (λαμβάνοντας το 1ο Βραβείο Συλλογικής Δράσης «Νησίδες Ποιότητας 2001») κ.α.

“Ο Παράδεισος δεν θα είναι πια ο ίδιος”
Συγκινητικό είναι το μήνυμα του Συνδέσμου: “Από σήμερα ο Παράδεισος δε θα είναι πια ο ίδιος.  Ένας άγγελος,  η Νίτσα Μεσογίτου,  η δική μας Νίτσα με τα “άνω” συνεορτάζει. Ας είναι η ψυχή της αναπαυμένη στο έλεος του Θεού.
Καλό Παράδεισο αγαπημένη όλων μας”.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στις 3:00 μμ στον Ι.Ν. Μεταμόρφωσης του Σωτήρα του Δήμου Μεταμόρφωσης Αττικής.

Διαβάστε επίσης:

Ο Μιλτιάδης Καρπέτας αποχαιρετάει τη Νίτσα Μεσογίτου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ