Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συλλυπητήριο μήνυμα της Μ. Πατούλη Σταυράκη για την απώλεια της Μ. Βαρδινογιάννη: “Την αποχαιρετώ με βαθιά συγκίνηση και οδύνη”

Δημοσιεύθηκε

στις

Πληροφορούμενη την είδηση της απώλειας της Μαριάννας Βαρδινογιάννης, η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βόρειων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, απηύθυνε το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα:

«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα την είδηση της απώλειας της Μαριάννας Βαρδινογιαννη, μιας αληθινής Ελληνίδας, εθνικής ευεργέτριας, που τίμησε τη χώρα μας διεθνώς ως πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO. Στο πρόσωπό της βρήκαν ελπίδα και αγκαλιά εκατοντάδες παιδιά με τα οποία έδωσε μαζί τη μάχη κόντρα στον καρκίνο και βγήκαν νικητές. Πέρα, όμως, από μια γυναίκα με ανθρωπιστικό έργο διεθνώς αναγνωρισμένο, ήταν μια γυναίκα που με τίμησε με τη φιλία και την αγάπη της, μια γυναίκα που θαύμαζα και εκτιμούσα βαθιά. Το μνημόνιο συνεργασίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με τον Σύλλογο “Όραμα Ελπίδας” για τη διάδοση της δωρεάς μυελού των οστών, μας έφερε ακόμα πιο κοντά υπηρετώντας ένα κοινό όραμα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Την αποχαιρετώ με βαθιά συγκίνηση και οδύνη. Το πολύπλευρο και μεγαλειώδες ανθρωπιστικό της έργο είναι η πιο μεγάλη της παρακαταθήκη, το μοναδικό αποτύπωμά της, το οποίο θα την κρατά ζωντανή στις μνήμες και στις καρδιές μας. Τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ