Κοινωνία
Συνεχίζονται οι δράσεις αλληλεγγύης από τους νέους της “Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη”

Οι νέοι της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» επισκέφθηκαν προσφάτως τον Ιερό Ναό του Αγίου Κυπριανού προκειμένου να παραδώσουν τα ρούχα που συγκέντρωσαν με τη βοήθεια των συνδημοτών τους.
Στόχος τους η ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας, του Αγίου Κυπριανού καθώς και του βρεφονηπιακού σταθμού που βρίσκεται υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Νέας Ιωνίας- Φιλαδελφείας και Ηρακλείου. Η υποδοχή από τον Προϊστάμενο του ναού Πατέρα Κωνσταντίνο Μιχαλάκη ήταν θερμότατη και συγκινητική και τόνισαν για ακόμη μία φορά, ότι στηρίζουν ενεργά τη προσπάθεια των νέων για κοινωνική αλληλεγγύη και δράσεις, που στόχο έχουν «κανείς μόνος του στην κρίση». Οι νέοι και οι νέες δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν με ακόμη περισσότερη θέληση το έργο που ξεκίνησαν, με σκοπό να στηρίξουν οικογένειες και ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Να σημειωθεί, ότι η συλλογή ρούχων των Νέων της παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» δεν αποτελεί ένα αυτόνομο και ξεχωριστό γεγονός, αλλά, άλλο ένα κρίκο στην αλυσίδα των συλλογικών τους δράσεων.
Νεανική γιορτή
Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως οι νέοι της παράταξης «Ηράκλειο Ανθρώπινη Πόλη» υποδέχθηκαν το νέο έτος διοργανώνοντας στα γραφεία της παράταξης, στην οδό Ωραιοπούλου 3, μία βραδιά προς τιμή των παλαιών μελών, αλλά και των νέων που μαθαίνοντας το σκοπό και τις δράσεις αλληλεγγύης των «Νέων της παράταξης» θέλησαν να συμμετάσχουν στη γιορτή και να γίνουν μέλη. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, καθώς η συμμετοχή του νεανικού κοινού (τουλάχιστον 70 νεαροί δημότες στον αριθμό) ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πριν ξεκινήσει η γιορτή έγινε μίνι αναδρομή στις δράσεις που έγιναν την περασμένη χρονιά, καθώς επίσης και στα πρότζεκτ πού θα υλοποιηθούν στο άμεσο μέλλον και σκοπό έχουν για ακόμα μία φορά να υποστηρίξουν και να βοηθήσουν τις οικογένειες και μεμονωμένα άτομα του Δήμου που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Η ώρα της πίτας είχε φτάσει, το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι που αντιστοιχούσε στην Παράταξη, κάτι που πρόσφερε χαμόγελα και ενθουσιασμό στα μέλη. Η βραδιά είχε καλό φαγητό, μουσική και άφθονη καλή διάθεση.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα7 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός3 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Ανακοινώσεις4 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024
-
Αθηναίων3 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Αγίας Βαρβάρας6 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ