Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μεγάλη συμμετοχή και ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους πολίτες ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις των φετινών εορτών στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου. Οι μικροί μαθητές των σχολείων του Μοσχάτου και του Ταύρου με τους γονείς τους το πρωί του περασμένου Σαββάτου και της Κυριακής, με σύμμαχο τον καλό καιρό, συμμετείχαν στα παραδοσιακά παιχνίδια που διοργανώθηκαν στην πλατεία Μεταμορφώσεως στο Μοσχάτο και στην πλατεία Μακεδονίας στον Ταύρο, ενώ το απόγευμα της Κυριακής, η “Μουσική Γωνιά’” του Δήμου, υπό τη διεύθυνση της Ειρήνης Κοντοσώρου παρουσίασε ένα πρόγραμμα χριστουγεννιάτικων ύμνων στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στον Ταύρο.
Θερμή υποδοχή έλαβε και το πρώτο φεστιβάλ ελληνικών χορών που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο στο Μοσχάτο, με τη συμμετοχή χορευτικών ομάδων από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Το ζεστό χειροκρότημα των θεατών ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση στο θέαμα που παρουσίασαν οι χορευτικές ομάδες.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίζονται με ελεύθερη είσοδο.
– Την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου, στις 20.00, στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη στον Ταύρο, οι θεατές θα απολαύσουν μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη συναυλία από τον παιδική χορωδία του Δημοτικού μας Ωδείου, υπό τη διεύθυνση της Όλγας Αλεξοπούλου.

– Την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου, στις 19.00, στο κλειστό γυμναστήριο στο Μοσχάτο (Μιαούλη 60), θα γίνει ανοιχτό μάθημα των τμημάτων just Dance με τίτλο “Χορέψτε μαζί μας”.  

– Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Δεκεμβρίου τα μικρά παιδιά θα διασκεδάσουν με διαδραστικά παιχνίδια, θα δημιουργήσουν στα χριστουγεννιάτικα εργαστήρια, ενώ θα απολαύσουν και όμορφες παιδικές κινηματογραφικές ταινίες. Πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr.
 
Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε: “Το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου μας συνεχίζεται, δίνοντας την ευκαιρία για ψυχαγωγία στα μικρά παιδιά, αλλά και στους γονείς τους τη δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν μαζί με τα παιδιά τους, προσφέροντας μία ανάσα χαράς αυτές τις δύσκολες εορτές. Ελάτε όλοι μαζί μας να ζήσουμε λίγο πιο ζεστά το κλίμα των εορτών, αλλά ας μη ξεχνάμε και όσους συμπολίτες μας μας έχουν περισσότερη ανάγκη και μας χρειάζονται δίπλα τους, ειδικά αυτές τις γιορτινές μέρες.”

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ