Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Συντονιστική Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πεντέλης : Όχι άλλα πολιτικά παιχνίδια για το Πεντελικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Η δήλωση της Συντονιστικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Πεντέλης για την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να αποχωρήσει από το ΣΠΑΠ. 

Δεν έχει τέλος ο θεσμικός κατήφορος της χειρότερης και πιο επικίνδυνης Κυβέρνησης της Μεταπολίτευσης.

Δεν έχουν τέλος οι παραβιάσεις των νόμων και σε τοπικό πλέον επίπεδο μετά και την χτεσινή απόφαση της δημοτικής αρχής για την σκανδαλώδη αποχώρηση του Δήμου Πεντέλης από τον ΣΠΑΠ χάριν μικροπολιτικών τακτικισμών της δεξιάς πολυκατοικίας.  

Είναι τουλάχιστον κυνική η ομολογία της δημοτικής διοίκησης ότι θέτει το βουνό πάνω από προσωπικές ατζέντες όταν απομονώνει τον Δήμο Πεντέλης από το Δ.Σ. ΣΠΑΠ λόγω επανεκλογής του Προέδρου του.

Η κυβέρνηση της εκτροπής, μαζί με την τωρινή Δήμαρχο Πεντέλης, παίζουν πολιτικά παιχνίδια για να εξυπηρετήσουν τους φίλους τους , την ώρα που οι συμπολίτες μας αναζητούν τρόπο να ζεστάνουν τα σπίτια τους, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά την αλλεργία τους στον εκδημοκρατισμό της περιβαλλοντικής πολιτικής στη χώρα.

Η ανάταξη του Πεντελικού δεν «συγκινείται» από εσωκομματικές αντιπαραθέσεις και καιροσκοπικές συμφωνίες αλλά επιβάλλει λήψη αποφάσεων που να απαντούν στην προστασία του τόπου μας.  Δεν αποτελεί κλιματική και κοινωνική δικαιοσύνη για τον Δήμο μας το καλοκαίρι οι φωτιές να σβήνουν στη θάλασσα και το χειμώνα τα χιόνια να λιώνουν από μόνα τους.

Ως εδώ κυρία Δήμαρχε!

Το πολύπαθο Πεντελικό Όρος δεν θα επωμιστεί άλλο τον ασύδοτο συγκεντρωτισμό και την αδιαφάνειά σας!“.

Δείτε σχετικά

Η 6η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης με θέμα το ΣΠΑΠ

Αποχώρησε ο Δήμος Πεντέλης από τον ΣΠΑΠ

Η ανακοίνωση της παράταξης “ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ” για την επικείμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ