Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Τα μέλη των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μια όμορφη γιορτή στη δομή της Λυκόβρυσης, τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης τίμησαν την Ημέρα της Γυναίκας, την Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2024.

Το προσωπικό των ΚΑΠΗ ετοίμασε μια εξαίρετη ατμόσφαιρα με φαγητό, μουσική και χορό για τα μέλη του, τα οποία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και απόλαυσαν την ημέρα, στέλνοντας το μήνυμα πως η χαρά, η διασκέδαση και η δημιουργία δεν έχουν ηλικία.

Παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτης Μπόλλας, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για το χαμόγελο που βλέπει στα πρόσωπα των μελών και εισέπραξε την αγάπη και το θερμό χειροκρότημα τους, ενώ ευχαρίστησε την διευθύντρια Τρίτης Ηλικίας και ευπαθών ομάδων, Άννα Γαϊτανίδου, την προϊσταμένη των ΚΑΠΗ Θεανώ Τσιούφη και το προσωπικό για τη συνεργασία και την προσφορά τους. Παρούσα ήταν και η αντιπρόεδρος της Επιτροπής του καταργούμενου ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, Σοφία Γουναροπούλου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης σε μήνυμά του ανέφερε:

«Σήμερα, σε μια ημέρα μνήμης και τιμής για τους αγώνες των γυναικών, είναι μεγάλη μας χαρά και περηφάνεια να βλέπουμε τις γυναίκες που έχουν προσφέρει στην κοινωνία να παραμένουν ακμαίες, δραστήριες και ενεργητικές. Αποτελούν φωτεινά παραδείγματα για όλες τις νεότερες γενιές και είναι χρέος μας να τους προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση και το προσωπικό των ΚΑΠΗ για τις άοκνες προσπάθειές τους. Συνεχίζουμε δυναμικά, προσφέρουμε συνεχώς νέα προγράμματα για τα μέλη μας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ