Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Τι θα γίνει με την οδική κυκλοφορία στο Δήμο Πεντέλης

Δημοσιεύθηκε

στις


Με αφορμή τη συζήτηση στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για τοποθέτηση πινακίδων σήμανσης STOP σε πολλούς κάθετους δρόμους της οδού Ιάσωνος στην περιοχή της Καλλιθέας Πεντέλης, η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ  επισήμανε ότι με την σήμανση με αυτόν τον τρόπο εντάθηκε το πρόβλημα που υπάρχει με την υψηλή ταχύτητα που αναπτύσσουν τα οχήματα στην οδό Ιάσωνος στην Πεντέλη.
Σε παρέμβασή της η δημοτική σύμβουλος Δήμητρα Κεχαγιά, έθεσε το θέμα και σημείωσε ότι μετά και την προτεινόμενη αυτή σήμανση, το πρόβλημα αυτό θα ενταθεί, εγκυμονώντας κινδύνους σε μια περιοχή που σε λίγους μήνες θα φιλοξενήσει το νέο σχολικό συγκρότημα της περιοχής, κάλεσε δε τη διοίκηση του Δήμου, εκ μέρους της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ να μελετήσει και να λάβει κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Παράλληλα στο θέμα τοποθέτησης καθρεπτών οδικής κυκλοφορίας σε διάφορες οδούς της Νέας Πεντέλης, λόγω έλλειψης επαρκούς ορατότητας η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ σημείωσε ότι η αποσπασματική αυτή αντιμετώπιση του προβλήματος δεν μπορεί να αναπληρώσει την έλλειψη ολοκληρωμένης και συνολικής κυκλοφοριακής μελέτης της περιοχής της Νέας Πεντέλης όπου οι αμφίδρομοι οδοί σε συνδυασμό με το ανάγλυφο της περιοχής, καθιστούν αρκετά σημεία καρμανιόλες τα οποία θα πρέπει να αντιμετωπιστούν σε συνολικά και όχι μεμονωμένα.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά. Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ