Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Τι “κρύβουν” τα άστρα για το 2023

Δημοσιεύθηκε

στις

Τι επιφυλάσσει η νέα χρονιά για κάθε ζώδιο

 

ΚΡΙΟΣ

Το 2023 προβλέπεται μία χρονιά με σημαντικά γεγονότα και περιστατικά τα οποία θα είναι αποφασιστικά για την ζωή των περισσοτέρων από εσάς.

Η διέλευση του Δία από το ζώδιο σας μέχρι τις 16/5, σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές επιλογές – σωστές ή λανθασμένες- και το 2024 θα σας οδηγήσει στα αποτελέσματα των επιλογών και θα σας βοηθήσει από εκεί και πέρα να δείτε καθαρά την πραγματικότητα. Άλλωστε, μετά την πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω το 2020, τώρα αρχίζει να καθαρίζει ο ορίζοντας της ζωής και των βλέψεών σας. Σε αυτή τη νέα εποχή που συνεχίζει ακόμα να διαμορφώνεται καλείστε να την δεχθείτε όπως είναι , να την βελτιώσετε ή να την αλλάξετε.

Στην διάρκεια της καινούργιας χρονιάς, ο Κρόνος φεύγοντας από τον Υδροχόο στις αρχές Μαρτίου και περνώντας στους Ιχθείς, θα σας βοηθήσει να ελέγχεται καλύτερα τον ψυχικό σας κόσμο, κυρίως τους φόβους και τους εφιάλτες σας.

Τέλος, θα αλλάξετε σπουδές, αρκετοί θα μετακομίσετε ή θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

Με δύο λόγια το 2023 προβλέπεται χρονιά μεγάλης ανανέωσης και σθεναρής διεκδίκησης των δικαιωμάτων σας, τόσο στο σπίτι όσο και σε ένα οικονομικό θέμα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός στο ζώδιο σας από το 2018 έως σήμερα, έφερε πολλές αλλαγές αιφνίδια και σας έδωσε την αίσθηση ότι πολλές φορές ξυπνήσατε αλλαγμένοι εσείς οι ίδιοι. Οι αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές θα συνεχιστούν και το 2023 αλλά με μικρότερη ένταση και με την διευκόλυνση να μπορείτε να προσαρμοστείτε σε αυτές. Μην ξεχνάμε ότι ο Δίας αφού εγκαταλείψει τον Κριό στις 17/5 θα εγκατασταθεί στο ζώδιο σας και θα μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, δίνοντας τέρμα σε μία ταραγμένη μεταβατική περίοδο που κράτησε 4 χρόνια και που έχει σκοπό αυτή που διανύετε να σας αποκαταστήσει σε βάθος.

Για εσάς το 2023 είναι ο τερματισμός των αμφιβολιών που είχατε για μεγάλο διάστημα και το κόψιμο της γέφυρας με το παρελθόν, τώρα και να θέλετε δεν γίνετε να γυρίσετε πίσω γιατί δεν είστε οι ίδιοι.

Με δύο λόγια το 2023 είναι η αρχή μίας νέας πορείας για τους περισσότερους από εσάς, φανερά ενδιαφέρουσας και η οποία θα ενισχύσει την ζωτικότητα την αισιοδοξία και την απόδοσή σας. Όμως ακόμα υπάρχουν εκκρεμότητες με τα περασμένα που, αν δεν τακτοποιηθούν έγκαιρα θα σας κουράσουν τα διαστήματα των εκλείψεων ή θα δημιουργήσουν αντιθέσεις και καθυστερήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το 2023 έχετε για τους περισσότερους από τους Διδύμους δίνοντας μορφή στην ανάγκη τους να τολμήσουν ξεκινήματα αισθηματικά επαγγελματικά που αρκετά χρόνια ανέβαλαν , εμποδισμένοι από το κυρίαρχο κλίμα που επικρατούσε και επηρεασμένοι από την δική τους εσωτερική ανασφάλεια. Ήδη από το 2022 άρχισε αυθόρμητα και σταδιακά μία ριζική επανάσταση και γεγονότα τυχαία που έκαναν να νιώσουν ελεύθεροι από υποχρεώσεις που πίστευαν ότι είχαν.

Η αυτοπεποίθησή σας θα ενισχυθεί από την διαπίστωση της φανερής προόδου και της αναγνώρισης σας στο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον. Τόσο το καλοκαίρι όσο και το φθινόπωρο της χρονιάς αυτής θα τολμήσετε κάποια μεγάλα άλματα που πιστεύετε ότι θα σας δικαιώσουν. Με δύο λόγια η χρονιά που θα διανύσετε ορίζει την προετοιμασία ή τον προθάλαμο μίας εποχής που θα φανεί ξεκάθαρα μετά το καλοκαίρι του 2025 και θα κρατήσει ως το καλοκαίρι του 2033.

Επιτέλους, δεν θα προσπαθήσετε να κρατήσετε τίποτα και κανέναν τελικά αν αποδειχθεί ότι αυτό θα σημαίνει κάποια υποχώρηση ή συμβιβασμό. Προσέξτε τις περιόδους των εκλείψεων (τέλη Απριλίου, αρχές Μάιου και τον μήνα Οκτώβριο) και σκεφτείτε ότι σας είναι απαγορεύσιμες αυτή την χρονιά οι επιπολαιότητες και οι υπερβολές γιατί θα καθυστερήσουν σημαντικά τις επιδιώξεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το 2023 είναι μία καλύτερη και πιο αποφασιστική συνέχεια της περασμένης χρονιάς. Αυτό μπορεί να μην φανεί από την αρχή αλλά θα αποκαλυφθεί σταδιακά από τα μέσα Μαρτίου, έως τα μέσα Μαΐου. Παρά τις ταλαιπωρίες που έχετε ζήσει η χρονιά που πέρασε σας βοήθησε να δείτε ξεκάθαρα πολλά πράγματα για τον εαυτό σας και τις σχέσεις σας, να πάρετε αποφάσεις , να σχεδιάσετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα και στα ενδιαφέροντά σας.

Το 2023 σας βοηθά να πραγματοποιήσετε ότι είχατε προετοιμάσει τα δύο προηγούμενα χρόνια τόσο στην εργασία όσο και στη προσωπική σας ζωή. Είναι γεγονός ότι έχετε πιεστεί πιέσεις από το περιβάλλον σας και ότι συχνά προσπαθούσατε να προσαρμοστείτε σε καταστάσεις που δεν είχατε διαλέξει.

Από την άλλη πλευρά η είσοδος του Δία στον ταύρο μετά τα μέσα Μαΐου και η καλή όψη του με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τις αλλαγές που είναι απαραίτητες και να τις πραγματοποιήσετε σταδιακά μέχρι το τέλος του 2024. Ίσως οι αλλαγές αυτές θα πρέπει να ξεκινήσουν από τα προσωπικά σας προβλήματα ή ζητήματα. Η κατάσταση στο σπίτι και στα αισθηματικά σας πρέπει να πάρει μία συγκεκριμένη μορφή και να τακτοποιηθούν εκκρεμότητες που δημιουργούν συνέχεια αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

 

ΛΕΩΝ

Οι περισσότεροι Λέοντες έχετε ταλαιπωρηθεί την προηγούμενη διετία με την παρουσία του Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου. Είδατε μία νέα πραγματικότητα στον τομέα των σχέσεων και ήρθατε αντιμέτωποι με καταστάσεις που σας απογοήτευσαν ή και περιόρισαν. Ξεκινώντας το 2023 σας βρίσκει ταλαιπωρημένους αλλά με μία κρυφή αισιόδοξη διάθεση και το συναίσθημα μίας βαθιάς και αξεπέραστης προσμονής. Η αποχώρηση του Κρόνου οριστικά από τον Υδροχόο στις αρχές Μαρτίου, τονίζει την προθυμία σας για μία μεγάλη φυγή από κάθε είδους πρόβλημα πράγμα που φυσικά είναι και σκόπιμο και πολύ πιθανό σταδιακά να πραγματοποιηθεί. Δεύτερον, ο Δίας μπαίνοντας στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου και σχηματίζοντας μία καλή όψη με τον Κρόνο που προηγείται στους Ιχθείς κάνει αυτή την χρονιά ευεργετική και σας δίνει την δυνατότητα να αντιμετωπίσετε σημαντικά ζητήματα επαγγελματικά και οικογενειακά μέσα από μία δική σας αναθεώρηση και αλλαγή τακτικής.

Μέσα σε όλα αυτά που θα διαδραματιστούν την χρονιά αυτή, τόσο για όλο τον κόσμο όσο και για εσάς να είστε βέβαιοι ότι ο απολογισμός θα είναι ικανοποιητικός και οι κατασταλάξεις ενδιαφέρουσες. Πάνω από όλα μην βιάζεστε να καταλήξετε σε αποφάσεις με μακρόχρονη ισχύ και μην κάνετε απερίσκεπτες επενδύσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το 2023 έρχεται για να αλλάξει αισθητά την ζωή σας μέσα από αυτά που θα μεσολαβήσουν στον τομέα των προσωπικών σχέσεων, κοινωνικών συναναστροφών και των επαγγελματικών επιδιώξεων.

Πρόκειται για μία χρονιά που σημαδεύεται από τρείς αλλαγές πλανητικών θέσεων: Ο Κρόνος εγκαθίσταται στους Ιχθείς στις αρχές Μαρτίου, Ο Δίας εγκαθίσταται στις 17/5 στον Ταύρο και τέλος ο Πλούτωνας κάνει μία προειδοποιητική είσοδο στου Υδροχόο από τις 23 Μαρτίου έως τις 12 Ιουνίου.

Κυρίως ο πρώτος που περνά στους Ιχθείς και θα μείνει μέχρι τέλη Μαΐου 2025, ορίζει μία νέα εποχή για τον τομέα των σχέσεων. Επομένως οι ανησυχίες που θα έχετε συχνά αυτή την χρονιά σας προειδοποιούν και στην συνέχεια σας οδηγούν σε μεγάλες αλλαγές. Έτσι λοιπόν ξεπεράστε την κούραση που μπορεί να κουβαλάτε από την προηγούμενη χρονιά και ως εργατικοί χαρακτήρες αγωνιστείτε για τις επιδιώξεις και τις ανάγκες σας. Ίσως βέβαια να μην ξέρετε ακριβώς τι ανάγκες έχετε γιατί τα τρία τελευταία χρόνια σας μπέρδεψαν σκεπτικά και σας κούρασαν σωματικά. Μετά τους πρώτους μήνες το 2023 αρχίζετε να ζείτε αλλαγές που τόσο έχετε ανάγκη και τόσο φοβάστε συγχρόνως.

Κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά και μην βιάζεστε να καταλήγετε σε απογοητευτική κριτική λόγω αναπόφευκτων, περιστασιακών αντιξοοτήτων.

 

ΖΥΓΟΣ

Το 2023 ξεκινά συγχυσμένα και απροσδιόριστα! Προφανώς τα συσσωρευμένα οικογενειακά και προσωπικά προβλήματα έχουν συμβάλει για αυτή την αίσθηση που σας δίνετε. Ωστόσο σας διαβεβαιώνω ότι η πορεία του είναι ενδιαφέρουσα, ανανεωτική και ευεργετική. Θα την χαρακτήριζα για εσάς μία χρονιά περιπετειώδη με αρκετό σασπένς και αιφνιδιασμούς από περιστάσεις και συμπεριφορές που δεν έχετε υπολογίσει.

Αυτό που έχει να σας προσφέρει το 2023 είναι ουσιαστικό και πολύτιμο, είναι η πείρα της ανθρώπινης σχέσης, η επίγνωση των δυνατοτήτων σας και η πεποίθηση ότι τα λόγια φτάνουν μόνο για να γεμίσουν ατμόσφαιρα αλλά ποτέ για να γεμίσουν την ζωή των ανθρώπων. Είτε λιγάκι μετέωροι στην συνειδητοποίηση της ανασφάλειας σας αλλά πολύ περισσότερο συγκρατημένοι και σίγουροι για τις ανάγκες σας. Έχετε δώσει προτεραιότητα σε προβλήματα πρακτικά και έχετε παραμερίσει τα αισθηματικά. Την χρονιά αυτή θέλετε η νίκη να είναι δική σας και να μην την χρωστάτε σε κανέναν και σε τίποτα.

Ο Δίας στον ταύρο ανοίγει ένα νέο δρόμο για την βελτίωση των οικονομικών σας η οποία όμως δεν θα γίνει γρήγορα ούτε απότομα, αλλά αργά και σταδιακά. Όσοι συνεχίζετε να αντιμετωπίζετε οικογενειακά προβλήματα προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και συνεργάσιμοι. ένας τομέας αρκετά σημαντικός για το 2023 είναι τα οικονομικά σας και ένας δεύτερος τα αισθηματικά που φαίνεται να ιχνογραφείτε τώρα η αρχή μίας νέας μεγάλης εποχής!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το 2023 είναι μία χρονιά μεγάλης σημασίας για εσάς! Είναι ο προθάλαμος μίας νέας εποχής που θα αποκαλυφθεί τα επόμενα χρόνια και άλλο τόσο θα είναι μία χρονιά σταθμός που θα ορίσει νέες προοπτικές όπου θα κληθείτε να κοπιάσετε για να πραγματοποιηθούν!

Αν καταφέρετε να σταθείτε συνεπείς με τις επιλογές σας και ειλικρινείς με τον εαυτό σας και τους άλλους τότε μπορεί κάποιος να μιλήσει για ένα αισιόδοξο ξεκίνημα. Σημαντικό είναι ότι ο Κρόνος φεύγει από τον Υδροχόο και μπαίνει στους Ιχθείς αρχές Μαρτίου! Αυτό θα φέρει μείωση των προσωπικών και οικογενειακών των τελευταίων 2 χρόνων. Δεύτερον η είσοδος του Δία στο ζώδιο του Ταύρου μετά τα μέσα Μαΐου, αυτή η κίνηση σας βοηθά να προχωρήσετε και να εκφραστείτε δημιουργικά αφού πρώτα δείτε με ειλικρίνεια τις ανάγκες σας και συμφιλιωθείτε με την ιδέα ότι δεν είναι δυνατόν να είναι όλα τέλεια στην ζωή!

Επίσης μην αγνοήσετε εκείνους που απέδειξαν ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη σας. Από το τέλος Μαΐου και μετά ζητήστε από τους άλλους πράγματα ισοδύναμα με αυτό που μπορείτε να προσφέρετε και εφαρμόστε αυτό τον κανόνα όχι μόνο στον κοινωνικό και στο επαγγελματικό περιβάλλον αλλά και σε κάθε άλλο σημαντικό τομέα της ζωής σας.

Πάντως στα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα πλέει ισχυρός άνεμος αισιοδοξίας. Οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν πιο εύκολα και οι κόποι σας θα αμυνθούν πιο γρήγορα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το 2023 έρχεται για να δώσει μία καινούργια αίσθηση ζωής στους περισσότερους από εσάς. Η προηγούμενη χρονιά σας προετοίμασε για αυτό που θα ζήσετε φέτος. Μετά το δύσκολο 2020 και τις περιπέτειες και απογοητεύσεις του 2021 ο κυβερνήτης σας ο Δίας από την θέση του ήδη στο ζώδιο του Κριού, σας εισάγει σε μία φάση που μπορείτε να αρχίσετε να προσπαθείτε για ότι πιστεύετε ότι σας εκπροσωπεί περισσότερο τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σας ζωή την καινούργια αυτή δεκαετία που διανύουμε.

Το 2023 σας βοηθά στην αναζήτηση της αλήθειας ανανεώνει τις κοινωνικές σας συναναστροφές και σας δίνει ιδέες οι οποίες θα εδραιωθούν μέσα σας και θα αποτελέσουν στο μέλλον εφαλτήριο αγωνιστικότητας και κατακτήσεων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μετά το επεισοδιακό 2020 το 2021 αποτέλεσε έναν προθάλαμο μίας νέας εποχής που προσπαθεί να εδραιωθεί και εσείς να προσαρμοστείτε σε αυτήν. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα έχετε βάλει δύσκολους στόχους και αγωνιστήκατε σκληρά για να σταθείτε αντάξιοι τους. Η θέση του κυβερνήτη πλανήτη σας Κρόνου από τον Υδροχόο όλη την προηγούμενη διετία βοήθησε οι κόποι που έχετε καταβάλει να βελτιώσουν την θέση, την εργασία που εξασκείτε και στον κοινωνικό χώρο που ανήκετε. Οι καινούργιες μετακινήσεις τόσο του Κρόνου στους Ιχθείς όσο και του Δία στον Ταύρο θα τονίσουν τον δυναμισμό και την σκέψη σας και θα σας βοηθήσουν σταδιακά να δώσετε μία συγκεκριμένη μορφή στις προσδοκίες και στην ζωτικότητά σας. Ενδεχομένως κουρασμένοι αλλά ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα που έχετε επιτύχει μέχρι τώρα , η χρονιά θα σας βοηθήσει να κάνετε μερικά σταθερά βήματα μπροστά.

Μην αφήνετε τον εαυτό σας να αμφισβητήσει τις επιτυχίες του, μην είστε αυστηροί μαζί του και μην του στερείτε την ξεκούραση και την ψυχαγωγία που χρειάζεται. Μην περιμένετε από τους άλλους το χειροκρότημα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το 2023 είναι μία χρονιά διαφορετική από τις δύο προηγούμενες και κυρίως μεταβατική μετά από δύο χρόνια και κάτι με την παρουσία του Κρόνου αλλά και του Δία στο ζώδιο σας συνειδητοποιήσατε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας αλλά και τις σχέσεις σας. Την διετία που προηγήθηκε διευρύνατε σε βάθος τα ψυχολογικά σας προβλήματα και έτσι το 2023 είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε καλύτερες προσπάθειες για κάτι δημιουργικό στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον τομέα των σχέσεων. Όλα αυτά προκειμένου να είστε προσαρμοσμένοι στο γενικότερο κλίμα που κυριαρχεί και δεύτερον να καλύψετε τα κενά που προκάλεσαν διαφωνίες, ρήξεις, απώλειες και χωρισμοί από το 2019 ως και σήμερα.

Τέλος χαρακτηριστικά προβλέπεται η φόρτιση του ψυχισμού σας από τα εξωτερικά περιστατικά , αγωνιστικότητα στις δύσκολες στιγμές για να κρατήσετε την θέση που κατέχετε και η υλοποίηση των όποιων επιθυμιών σας. Τις περιόδους των εκλείψεων να είστε προσεχτικοί γιατί θα επηρεαστείτε προσωπικά και πρακτικά.

Να θυμάστε ότι το 2023 είναι μία χρονιά θετική σχεδόν τυχερή γιατί θα συνειδητοποιήσετε την αλήθεια για τον εαυτό σας και θα κερδίσετε προνόμια τόσο κοινωνικά όσο και επαγγελματικά!

 

 

ΙΧΘΥΣ

Τα τελευταία χρόνια περάσατε σημαντικές ανακατατάξεις αλλά κατορθώσατε να βελτιώσετε την δουλειά σας ή και να επιβιώσετε επαγγελματικά. Κάτω από την επιρροή των γενικότερων εξελίξεων ωριμάσατε αρκετά σαν άνθρωποι, μάθατε να κάνετε υπομονή να συνεργάζεστε με το σύστημα και να έχετε συνέπεια και να μπορείτε να διεκπεραιώνετε δύσκολες υποχρεώσεις. Το 2023 θα ζήσετε ουσιαστικές αλλαγές και θα κάνετε δύσκολα ανοίγματα.

Αυτό οφείλεται στην είσοδο του Κρόνου στο ζώδιο σας στις αρχές Μαρτίου και του Δία στον Ταύρο στα μέσα Μαΐου. Τα Ουράνια αυτά σώματα στην πορεία της χρονιάς αυτής θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε δρόμους και να καταστρώσετε καινούργια σχέδια για το μέλλον. Οι απόψεις για τη ζωή επανεμπλουτίζονται και η νοοτροπία σας σταδιακά αλλάζει. Μετά τα όσα έχουν μεσολαβήσει από το 2018 έως και σήμερα φτάσατε στα πρόθυρα μίας γενικής αναθεώρησης και διαφορετικής αντιμετώπισης σε όλους εκείνους τους τομείς της ζωής σας που θεωρείται ζωτικούς. Σημαντικό και πρωταρχικό είναι να εξασφαλίσετε τα μέσα που θα σας επιτρέψουν την υλοποίηση των προσδοκιών σας.

Τα οικονομικά είναι ένας μεγάλος τομέας που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα.

Τέλος εκείνο που πρέπει να αποφύγετε αυτή την χρονιά είναι να παρασυρθείτε από εντυπώσεις και να είστε ψύχραιμοι όταν οι περιστάσεις και οι συμπτώσεις δοκιμάζουν τις σχέσεις σας με τους άλλους. Οι ακριβείς πληροφορίες για τα αισθήματα των άλλων και τις δικές μας ανάγκες είναι μόνο το πέρασμα του χρόνου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ