Ελάτε στην παρέα μας

Γαλατσίου

Το Γαλάτσι υποδέχεται τη Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών

Δημοσιεύθηκε

στις


H Φλόγα της Αγάπης περνάει από την πόλη του Γαλατσίου την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου (10:00 -13:00).
Στην εκδήλωση – εκκίνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 στον προαύλειο χώρο της Ομορφοκκλησιάς, ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος θα τιμήσει – με επαίνους και μετάλλια – τους γαλατσιώτες εθελοντές αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Δήμου.
Τη φλόγα από το βωμό θα ανάψει η «ιέρεια» – χορεύτρια μοντέρνου χορού κ. Ηλιάννα Μπαζιώτη, ενώ θα τη συνοδέψουν στο χορό, «ιέρειες» από το Χορευτικό & Πολιτιστικό Εργαστήρι «Χοροπατήματα» (συνεργαζόμενος σύλλογος στην Τράπεζα Αίματος του Δήμου).
Η δάδα θα παραδοθεί στον πρώτο λαμπαδηδρόμο, τον Δήμαρχο για να ξεκινήσει το πέρασμά της μέσα από την πόλη μας. Ακολούθως, θα την παραλάβουν – με τη σειρά τους – Εθελοντές Αιμοδότες της Τράπεζας Αίματος του Δήμου, Υπάλληλοι του Δήμου, Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, Ανεξάρτητοι Πολίτες, Αθλητές, Δημοτικοί Σύμβουλοι , Πρόεδροι Οργανισμών, Αντιδήμαρχοι…

Διαδρομή Λαμπαδηδρομίας
1. ΟΜΟΡΦΟΚΚΛΗΣΙΑ (εκκίνηση – προαύλειος χώρος)
2. Λεωφόρος Βεΐκου – ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
3. Λεωφόρος Βεΐκου – Οδός Αγίας Γλυκερίας – ΠΗΓΗ ΓΡΑΙΚΟΥ-ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ & ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ
4. Οδός Αγίας Γλυκερίας – ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ
5. Οδός Αγίας Γλυκερίας – ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ
6. Οδός Ιπποκράτους – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
7. Λεωφόρος Γαλατσίου – ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΙΝΑΡΑ
8. Οδός Αετοράχης – ΝΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑΣ
9. Οδός Ρεθύμνης – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΜΙΝΙ
10. Οδός Παπαφλέσσα – Λεωφόρος Τραλλέων – ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
11. Οδός Ναρκίσσου – «ΧΟΡΟΠΑΤΗΜΑΤΑ»
12. Λεωφόρος Βεΐκου – ΑΛΣΟΣ ΒΕΪΚΟΥ
Η Λαμπαδηδρομία, που διοργανώνει, σε ετήσια βάση, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος, πραγματοποιείται με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Η Φλόγα των Εθελοντών Αιμοδοτών ξεκίνησε από την Κοζάνη την 1η Αυγούστου, θα διασχίσει όλη τη χώρα, την Τουρκία και την Αλβανία και θα καταλήξει στις Θερμοπύλες, στις 25 Σεπτεμβρίου.
Η Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας του Δήμου Γαλατσίου καλεί συλλόγους, σωματεία και φορείς, την εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και εθελοντές πολίτες να αγκαλιάσουν και να συνδράμουν στην 13η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ