Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εκδήλωση από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Έρευνα για τη διαφθορά

στην Ελλάδα σήμερα

Την Τρίτη 29 Μαρτίου διοργανώνεται από το Τμήμα Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της μελέτης «Έρευνα για τη διαφθορά στην Ελλάδα σήμερα» που είχε επιστημονικό υπεύθυνο τον Καθηγητή Επαμεινώνδα Πανά, Πρόεδρο του Τμήματος Στατιστικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Park, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10, και η ώρα έναρξης είναι 6:00 μμ.

Στην εκδήλωση θα παραστούν ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζής Σωκράτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων κ. Αθανασίου Χαράλαμπος και ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Πελοπίδας Καλλίρης οι οποίοι και θα σχολιάσουν τα αποτελέσματα της έρευνας.
Συντονιστής της παρουσίασης της έρευνας θα είναι ο εκδότης των εφημερίδων  CityPress & Freesunday –  κ. Γιώργος Κύρτσος. Στόχος της παρουσίασης είναι η ανάλυση των αποτελεσμάτων στατιστικής δειγματοληπτικής έρευνας σχετικής με τη διαφθορά στην Ελλάδα. Θα παρουσιαστούν στατιστικοί δείκτες για τον εντοπισμό των αιτιών της διαφθοράς – του καρκινώματος της ελληνικής κοινωνίας. “Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα της έρευνας είναι σημαντικά εργαλεία για τον περιορισμό φαινομένων διαφθοράς και την εξυγίανση του κοινωνικού συστήματος” αναφέρει ο Πρόεδρος του τμήματος Στατιστικής, κ. Επαμεινώνδας Πανάς.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ