Κοινωνία
Ανακοίνωση του Δήμου
Κάρτες εισόδου στην
παραλία του Αλίμου
Οι δημότες του Αλίμου θα έχουν και την προσεχή τετραετία δικαίωμα ελεύθερης πρόσβασης στην παραλία του Αλίμου («Ακτή του Ήλιου»).
H ισχύς των υφισταμένων καρτών έχει λήξει. Η διαδικασία έκδοσης νέων καρτών ξεκινάει την Δευτέρα 2 Μαΐου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τις σχετικές αιτήσεις και να τις καταθέτουν με μία φωτογραφία τους στο Δημαρχείο του Αλίμου. Η παράδοση της κάρτας θα γίνεται εντός 10 ημερών από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων (Δημαρχείο, 4ος όροφος)
Η λειτουργία της συγκεκριμένης πλαζ ξεκινάει την Δευτέρα 2 Μαΐου. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των αιτήσεων και να εκδοθούν οι νέες κάρτες εισόδου, θα ισχύουν οι παλαιές κάρτες μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαΐου. Υπενθυμίζεται ότι κάρτας δημότη δικαιούνται όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο Δημοτολόγιο του Δήμου Αλίμου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Ειδήσεις2 μήνες ago
Νόμπελ Ειρήνης: Πάνω από 300 οι υποψηφιότητες για το φετινό βραβείο
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ