Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου τίμησε τα μέλη του

Δημοσιεύθηκε

στις

Στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης

Εορταστική εκδήλωση για να τιμήσει τα μέλη του διοργάνωσε το ΚΑΠΗ Αμαρουσίου σε συνεργασία με την Ομάδα Αγάπης, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης μοιράστηκε με τα μέλη του ΚΑΠΗ στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κεντρικού ΚΑΠΗ. Οι συμμετέχοντες χόρεψαν και τραγούδησαν αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η συμμετοχή στην κοινωνική ζωή της πόλης δεν έχει ηλικία.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι «παρά τη δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τη χώρα και την Τοπική Αυτοδιοίκηση η προσπάθεια μας συνεχίζεται, ώστε οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν να βρίσκουν στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας μια ζεστή γωνιά δημιουργίας, συντροφικότητας και αλληλοβοήθειας.»
Παράλληλα εξήρε τη δράση της Ομάδας Αγάπης του ΚΑΠΗ για το πολύπλευρο κοινωνικό της έργο, που σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου συνδράμει με κάθε μέσον συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη στήριξης, αναδεικνύοντας στην πράξη την κοινωνική αλληλεγγύη  στις σημερινές συνθήκες.      
Στην εκδήλωση χαιρετισμό προς τα μέλη του ΚΑΠΗ απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου κ. Δημήτρης Καμπούκος, ενώ παραβρέθηκαν και άλλα μέλη του Δ.Σ.            
                           

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ