Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Εκδήλωση από τους Κρήτες Νέας Ιωνίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπαλωθιές κεφιού και χαράς

Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου οι Κρητικοί της Νέας Ιωνίας ξαναβρέθηκαν στην αίθουσα του Συλλόγου τους για μια κρητική βραδιά, να θυμηθούν και να τραγουδήσουν τις χαρές και τις θύμησες του όμορφου νησιού τους.
Στη βραδιά παραβρέθηκαν από τους επώνυμους φίλους του συλλόγου ο κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος πρώην Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος των Ιατρών Ι.Κ.Α. Νέας Ιωνίας, και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιατρών Ι.Κ.Α. Αττικής, ο Πρόεδρος Α.Σ.Π.  Ίωνες  (βόλεϋ)  κ. Θεόδωρος Μαγκλάνης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τζερμιαδιανών «Ο Κρόνος».κ. Χαρίλαος Στρατής

Η βραδιά θα  μείνει στην μνήμη όσων παραβρέθηκαν για το κέφι της που δημιουργήθηκε από τις δοξαριές του κ. Δημόκριτου Μητσοτάκη και το λαούτο που συνόδευε το τραγούδι του κ. Νεκτάριου Χατζηδάκη , και ανέβασαν τη διάθεση.
Τα «ριζίτικα», διαδέχτηκαν «τ’ άστρα μη με μαλώνετε», «της Γραμβούσας τα νερά», και οι «Ιερουργίες»του Νίκου Ξυλούρη, αλλά και ο συρτός, η σούστα, ο χανιώτης, και ο μαλεβιζιώτης.
Μπαλωθιές, κεφιού και χαράς στόλισαν το τέλος της, και όλοι μαζί με ζωγραφισμένη αυτή τη χαρά στο πρόσωπο, τις μικρές πρωινές ώρες, ευχηθήκαμε καλή αντάμωση.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά και τους χορηγούς αυτής της βραδιάς για την ενίσχυση τους στις δύσκολες οικονομικά μέρες που περνάμε.

 

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ