Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

“Ας διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα του εθελοντισμού”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Λαμπαδηδρομία των Εθελοντών

Αιμοδοτών θα περάσει

και από τη Μεταμόρφωση

Ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας  «Κωστάκης Μεσογίτης» σε συνεργασία με το Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής έχει τη χαρά να συμμετάσχει και φέτος στη διοργάνωση της 10ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει η Π.Ο.Σ.Ε.Α. (Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών). 

Οι Λαμπαδηδρόμοι θα συναντηθούν την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου , στις 18:30, στην πλατεία Δωρητών Οργάνων Σώματος στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου & Κλεισθένους, όπου και θα πραγματοποιηθεί η παραλαβή της Ιερής Φλόγας από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του ΕΚΑΒ. Στη συνέχεια η φλόγα θα περιφερθεί στην πόλη, ακολουθώντας την παρακάτω διαδρομή: Κλεισθένους – Πλούτωνος – Γ. Παπανδρέου – Αρβανίτη – Φ. Γκινοσάτη – Πλούτωνος – Δροσίνη – Τατοΐου – Καποδιστρίου. Η διαδρομή θα τερματιστεί έξω από το Γραφείο του Συνδέσμου όπου θα τελεστεί Αγιασμός και το Άναμμα του Βωμού.  “Ας διαδώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς! “ είναι το μήνυμα του συλλόγου που παρακαλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 2102845175 (Τετάρτη 17:30 – 21:00) & 6945115143 ή το e-mail [email protected] με θέμα «Συμμετοχή στη Λαμπαδηδρομία». 

 Υ.Γ.: Η «Λαμπαδηδρομία» είναι ένας θεσμός που ξεκίνησε το 2002 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με στόχο να ευαισθητοποιεί όλο και περισσότερους πολίτες στην ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και να τονίσει τη σημασία της  προσφοράς των Εθελοντών Αιμοδοτών ως κοινωνική ομάδα στην οποία πρέπει να ενταχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ