Κοινωνία
Πραγματοποιήθηκαν οι ενημερωτικές συναντήσεις στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αμαρουσίου

Συμβουλές στους γονείς για την
προσαρμογή των παιδιών
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α) με τη συνεργασία του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης διοργάνωσε και υλοποίησε με επιτυχία, για τρίτη συνεχή χρονιά, ενημερωτικές συναντήσεις για τους γονείς των παιδιών που φιλοξενούνται στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των προγραμμάτων που υλοποιεί το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης με τους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Στόχος των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν υπό την καθοδήγηση ψυχολόγου, ήταν να διευκολυνθούν οι γονείς που για πρώτη φορά τα παιδιά τους φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς της πόλης προκειμένου για την όσο το δυνατόν ομαλότερη προσαρμογή τους.
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε στα μέσα Οκτωβρίου με μεγάλη συμμετοχή γονέων που έλαβαν χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες από το εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου.
-
Ιλίου3 έτη ago
Με ένα «κλικ» η βεβαίωση για τη μεταβίβαση κυριότητας ακινήτων (ΤΑΠ) στον Δήμο Ιλίου
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
Καταιγιστικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη με 100 υπογραφές
-
Κεντρικό Θέμα8 μήνες ago
ΔΕΘ: Τα 17 μέτρα που αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
-
Αθλητισμός4 μήνες ago
ΑΜΑΡΥΣΙΑ PRO: Το μεγάλο πυγμαχικό event έρχεται στο κλειστό του Αγίου Θωμά στις 22/12
-
Αθηναίων4 μήνες ago
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ
-
Ελλάδα3 έτη ago
Η Ελλάδα δημοφιλέστερη χώρα της Ευρώπης για τις παραλίες της – Τα νησιά που ξεχωρίζουν
-
Αγίας Βαρβάρας7 μήνες ago
Συναυλία με Nivo, Goin’ Through και Γιώργο Αλκαίο – ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΒΡΟΧΗΣ
-
Ανακοινώσεις5 μήνες ago
Δείτε το πρωτοσέλιδο και τα θέματα της εφημερίδας ΧΤΥΠΟΣ που κυκλοφορεί, Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2024